Hediyesini begenmedi!

Ayyyy....
Ne kadar ayıp hakikaten.
O size hediye alinca sizde askim tişört un arkasinda küçük yirtiklar vardi defolu diye ucuza mi kactin de :)))

Bari fındıklı çikolata alsaydın demiş ya zıkkım ye deseydin keşke patavatsız,düşüncesiz,duygusuz ya

Bi de senin konun hazir acilmisken sunu dicem, adamin boyle bi hiyar oldugunu anladiginiz an onun icin bi daha boyle incelikler yapmayin. Yaparsaniz eger adamin bi taraflari kalkar.

suan yazdim ona hediyelerin maliyetini konusmak iyiye isaret degildir diye
diyorki: bunu demen bile ayipp sana takildim sadece arkadaslarimi arayip anlattim hemen cok sevindim

Senin alıcağın hediyeyide görcem deseydin hem illa ki lafı açılır ama belkide şaka yapmıştır erkekler bizim gibi değil ki biz en ufak şeye mutlu oluyoruz. birde sevgilin patavatsız mı dürüst mü bilemiycem ama ikisinden bir bence açık açık söylemiş :)

Hep karşıyımdır böyle kargo,hediye bilmem ne çok şımartmayacaksın bu erkekleri. İşte sonç böyle oluyor, telefonda kutla yeter bu kadar inceliği de bırak o yapsın.
Açma konuyu bundan sonra hediye filanda alma dahada..

Ben de beğenmezsem söylerim.
Almıştır, zahmet etmiştir, değer verilir ama beğenmek zorunda değilim.
Ucuza kaçmışsın lafı saçma ama beğenmemek normal bence.

Hayir fındıklı çikolatayla normal çikolata arasındaki 3 kuruş için dediği lafa bak ya.. muhtemelen sevgiliniz espri yapmıştır inanin ne cektiginizi cok iyi anlıyorum bende kargoyla sevgilime hediye göndermiştim ve içini açıp her şeye de baktilar yani. Yok bardak olmaz kırılır yok şu yok bu.. deli ederler adami

Bence söyleyeceğiniz şeyi söylemişsiniz iyi olmuş. erkeklere sürpriz yapmaya gelmiyor işte böyle. ayrılmak senin kararın ama artık ciddiye alma

Terbiyesiz! İnsan bi tesekkur eder derdim ben olsam.sen ugrasip göndermissin denir mi öyle aynisini sendeona yap bbaşka zaman ve bir daha hic hediye alma bence beğenmiyor ucuz buluyorsun nasilsa dersin.

Ayyy hic sevmem oyle durumlariiii. Valla bende begenmez rezil olurum falan diye 1 sene boyunca hediye falan almamistim Amaan sende hic takilma bu konuyaa bidaha ruyasinda gorur hediyeyi falann hic ugrasma. İncelikten emekten anlamayan adama hediye falan lazim degill. Ama bence bu konudaki kirginligini ona belli et. Ay nasil sinirlendim gece gece bulmus birde begenmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…