• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediyenin birazda karşılıklı olması gerekmezmi

Vbh

• Gh

OY: 0 0,0%
  • Bhk

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

subengu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
1
0
1
40
merhaba kızlar aslında bi hesabım vardıama hatırlayamadım.uzun zamandır girememştim buralara.şu ortamı gerçekten çok özlemişim :)))
sorunum dert değil çok şükür de kafama takılan bişey bazende sıkan sinirimi bozan bişey.
geçende bi arkadaşımında yaptığından sonra iyice canıma tak edip sizinle paylaşmak istedim.

tabiki hediye karşılıklı değildir farkındayım.
konuma gelince ben diğer arkadaşlarıma göre geç evlendim.
ama işe girmedende işe girdikten sonrada çok samimi grubumuz dediğimiz arkadaşlarıma evlenirken çeyrak taktım. ben evlendiğimde çoğuyla az çok ya bağlarımız kopmuştu yada başka şehirlerdeydik.taktığm altınların karşılığını göremediğim olduğu gibi üç kuruşluk tabak canakla gelende oldu.
bi arkadaşım evlendi çocugu oldu

Bizim ülkemizde böyle bir adet var evet, çeyrek takana iade olarak çeyrek takılır, para takana para takılır, para takmamışsa ona da para takılmaz :) Haliyle beklemeniz doğal, ben beklemem diyende yalan söyler. Ki düğün ortamında takı merasimi de hem madden hem manen önemli. Ama yapacak bir şey yok.. Gidip geri verin altınlarımı diyemezsiniz ya. Belki bebekte falan takarlar, bekleyin bakalım...

Bu konularıda yazıp silmek moda oldu iyice hayret birşey ya silcekseniz açmayın o zaman...

Eeeeee takmadıysa ne yapalım.... O onların bileceği iş belki bebeğine takarlar nereden biliyorsun.... Tabakda olsa hatırlayıp gelmişler... Siz ne oldu benim çeyreklerim diye bunamı dertleniyorsunuz.... Allah başka dert vermesin....

Back