hediyeli bal rengi ugg + koton pantolon temiz kullanılmış 2 kez kullanıldı

maviss0312

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
39
4
13
30
hiç bir yerinde sorun yoktur. ürün sıfırından farksızdır.isteyene detaylı fotoğraf gönderilir.39-40 numaraları uygundur.

Eklentiler

• 134117-s1-20141101-125513-1-5454bc297eb31 - Kopya.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 122
kot pantalon 10 tl, balık elbise 45 tl , gömlek 10 tl'dir. Tamamı s ve m bedenlere uygundur.

ama bu ayakkabı orjinal olmasa bile ki ben bilmyorum orjinal olup olmadığını çok kaliteli istediğiniz kadar detaylı fotoğraf paylaşabilirim bana büyük geldiği için satıyorum 38 istedim onlar 39 gönderdi sonra kargo yüzünden sıkıntı yaşadım vermedim geriye toplasan 2 kez ancak giymişimdir

canim orjinali 450 tl verdigin paradan anlarsin iyi bir replikadir.umarim satarsin iyi satislar

Zaten orjinalligi hakkinda kesin konusmuyorum. Urun orjinal degil almak isteyenin bilgisi olsun...

ugg 50 tl yanında koton siyah pantolon hediyedir bu fırsat kaçmaz. pazarlık yokturrr

ugg 50 tl yanında koton siyah pantolon hediyedir bu fırsat kaçmaz. pazarlık yokturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…