Hediyee?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Kızlar yarın ablamın doğum günü, kız kardeşimle ablama hediye olarak düzleştirici alacağız şehir dışına gideceği için kendisi. Fakat ne alsak bilmiyoruz. Sizler hangi markayı hangi modeli önerirsiniz? iki üç saate almaya gideceğizde :36:

düzleştiricim de maşam da babyliss çok memnunum düzleştiricimi 3 yıldır maşamı da 4 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yapmadı şimdiye kadar. seramik kaplama olmasına dikkat etmelisiniz ama

bende 4 yıldır babylıss kullanıyorum maşa ve düzleştirici seramık kaplama hem cok pahalı değil hemde güzel.
teknosadan 129 a almıştım kampanyalı 2sını. şimdi dahada uygundur.

Babyliss Pro230 ST88E Nano Teknolojili. markası ve modeli de bu. Fakat çok daha iyileri çıkmıştır 3 senede. 100 tl ye almıştım.
ben alırken zaten karar vererek gitmiştim fakat satıcı bana remington ve babyliss en iyi bakım ürünlerine sahip markalar özellikle bunun üzerinde çalışma yapıyorlar demişti.

Babyliss Pro230 ST88E Nano Teknolojili. markası ve modeli de bu. Fakat çok daha iyileri çıkmıştır 3 senede. 100 tl ye almıştım.
ben alırken zaten karar vererek gitmiştim fakat satıcı bana remington ve babyliss en iyi bakım ürünlerine sahip markalar özellikle bunun üzerinde çalışma yapıyorlar demişti.

O zaman babylissede bakacağım, teşekkür ederim :40:

Canım philps öneririm 5 yıla yakın kullanıyorum çok memnunum daha önceden alıp kullanan arkadaslarım vardı onlardan görüp almıştım ben. Bu arada bu gün migroslar küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri %25 indirimli internetten orayada bakabilirsin

Canım philps öneririm 5 yıla yakın kullanıyorum çok memnunum daha önceden alıp kullanan arkadaslarım vardı onlardan görüp almıştım ben. Bu arada bu gün migroslar küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri %25 indirimli internetten orayada bakabilirsin

Tamam canım çok sağol iyi oldu bu indirim haberi teşekkür ederim tekrar :16:

babyliss kullanıyorum hem maşası hem düzleştiricisi çok memnunum saçlarımı yıpratmıyor yakmıyor tabi seramik olanından alman lazım

Back