hediye .. yardmm ltfn

yudum2602

Baba beni O'kula gönder.♥
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
281
1
46
Almanya
ya kzlarrr bn almanyada oturuorm bnim askmda subatda askere gitcek :( 4 aydir beraberiz ben askerlerin taktigi kolye varya hani isimleri fln yaziyo ondan yaptrdm ikimizin ismini fln yazdirdim bnden bi tshirt göndercem ben orda olamasamda tshirtüm yaninda olsn diye :D o bana onunkinden yollamisdi.. kargoyla yollicam bnde cok az gelio bna yanina bseler daha istiorm kendim yapabilcegm bisey.. bi video yapim dedim slayt gösterimi ne denlio ya asker sarkisiyla (bahar - askerde simdi) onun resmleriyle fln cdye cekip göndersemmi diye ama bilmiorm ya :S sizce nasil olur ? ltfn yrdm

ilşkinizin sonunda mutluluk olsun
hediyeye gelince dediklerinin ikiside olmaz askerde yasakdır
ama daha güzel kalıçı bir hediye bul
sevgi daha değerlidir

bende almanyadayim benim sözlümde askerde su an daha önce kargo göndermistim simdi dogumgünü yaklasiyor ocak ayinda dogumgünü var stres sardi beni iyice ben atki ördüm tabi anneminde yardimiyla daha dogrusu düz örmeyi filan biliyorum modelli bir sey yaptigimiz icin annemde yardim etti sonra burdan bi kere ankaraya götürmüstüm onun sevdigi bi cikolata vardi (mit mandel) ondan aldim bir kac cikolata daha koyacagim icine bir de bir kücük kutu aldim kalp seklinde icine cikolatalar koydum ve kutusunun kapaginada yazi yazcam AFIYET OLSUN ASKERIM diye yanina da bir kiyafet alcam,ördügüm atkiyada parfümümden skcam koklasin diye...daha ne yapsam bilmiyorummm haa bir de mektup yazmistim icinede resimlerimizi filan koydum o mektubuda koycam paketin icine bir de güzel söz yazcammm kücük kagitlara ....baska birseyler daha yapmak istiyorum sonucta dogumgünü ama aklima gelenler bunlardi sadece sende birseyler bulursan banada söyle :34:

tskler :D

ya smdi ben karar verdim o künyeyi yollicam bnden bi tshirt yollicam kendim yaninda olamasamda en azndan tshirtm olsun diye sonra bide kalp seklinde kücük yastik gibi bisey var fermarli icine resmimizi koycam ki yanina alabilsin resmimiz yaninda olsn diye :D
annemler beraber oldugumuzu bilmediginden öle büyük seyler yapamiyorm
allah ayirmasin ya :D allah tamamini erdirsin & hayrli tezkereler :)

Back