hediye tavsiyesi

askdenizi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
4
0
6
34
İsviçre
Arkadaşlar merhaba,
Benimki öyle büyük bir dert değil ama sizden fikir almak istiyorum.
14 ocakta eşimin doğum günü var ne hediye alacağım bilmiyorum, bana yardımcı olurmusunuz.
Daha önce aldığım hediyeleri yazıyorum.
Parfüm, cüzdan, mp4, saat.
Eşim galatasarayli taraftar formasi gibi birşey almak istiyorum ama yurtdışında yaşıyorum burda bulamam..
Bana yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar merhaba,
14 ocakta eşimin doğum günü var ne hediye alacağım bilmiyorum, bana yardımcı olurmusunuz.
Eşim galatasarayli taraftar formasi gibi birşey almak istiyorum ama yurtdışında yaşıyorum burda bulamam..

Formayı internetten sipariş verebilirsin artık heryere gönderiyolar :) birde baya zaman var her ihtimale karsı şimideden şipariş versen o zmna kadar çoktan elinde olur

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Atkı orebilirsiniz bence yada ikinizin güzel bi resmini kara kalem cizdirebilirsiniz

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar ama ben yurtdışında oldugum için nasıl olur bilmiyorum.internetten forma alsam buraya gönderirlermi acaba

Canım eşin bu yani utanmazsın heralde şu çiftler için olan pijama- iç çamaşırı takımları var ya onlardan alabilirsin :)

Herkese Selam,

Sizinle geçen gün webde search yaparken karşılaştığım bir siteyi paylaşmak istedim. Kendilerini şöyle tanıtıyorlar.

"İhtiyaçlarınızı en iyi siz bilirsiniz. Reklam içerikli konu veya mesaj hediye fonu oluşturun, hayatınızdaki özel anlarınızda, sevdiklerinizin sizi mutlu etmesini kolaylaştırın."

Anladığım kadarı ile açtığın hediye fonuna hediyeler nakit olarak geliyor, böylelikle birikim yapabiliyorsun ya da nakit toplayıp istediğin şeye harcıyorsun.

Bilginize...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back