• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Hediye Takı...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bayanyani

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
109
89
18
44
Herkese selam....Arkadaslar kararsız kaldığımız bir konu var...Durum su ki bir kaç güne nisan yapıcaz biz erkek tarafıyız...Takı olayını bilirsiniz bazı yerlerde nisan bazı yerlerde düğün de takılır...Bize daha öncesinde damat adayımız nisanı kız tarafının yaptığını takıyı da sadece nisanda o tarafın taktığını söylemisti...Biz de buna göre hareket ettik taaa ki dün diğer kardeslerin de nisan da hediye takacağını öğrenene kadar...Damat adayımızı aradık sizde takın dedi...Yalnız simdi takınca düğünde de takmamız gerekiyor mu kardesler simdi tam altın takacak bizimde o ayar birsey takmamız lazım...Hem düğün hem nisanda takı anlayacağınız...Bize bir fikir verirseniz sevinirim en azından ona göre hareket ederiz. Not: Yöresi Denizli dolayları oralı yada yakın olanlar adetleriniz nasılsa az bilgi rica edicem:)

Siz gelin ve damadın nesi oluyorsunuz
Bütçenize göre bişeyler yapmanız hoş olur, 50 tl, 1 gr altın bile olur ama son karar sizin hediye gönül işidir hediye takı daha hassas bir konudur

Siz gelin ve damadın nesi oluyorsunuz
Bütçenize göre bişeyler yapmanız hoş olur, 50 tl, 1 gr altın bile olur ama son karar sizin hediye gönül işidir hediye takı daha hassas bir konudur
Biz damadın abisi oluyoruz düğünde bilezik takacakağız zaten ama nişanda eşimin diğer kardeşleri tam altın takacağız deyince hazırlıksız yakalandık.onlardan aşağı bişey de takmak istemiyor eşim. Ben ikisinden birinde bilezik takalım diyorum.

O zmn takmanız hoş olur, en azından yarım altın takmanız uygun olan, sonuçta çok yakınısınız ztn en başında takmama kararı hoş olmamış ki

O zmn takmanız hoş olur, en azından yarım altın takmanız uygun olan, sonuçta çok yakınısınız ztn en başında takmama kararı hoş olmamış ki
Siz egelisiniz sanırım 09 dan yola çıkarak söylüyorum...biz iç Anadolu da nişanda herkes yani damat ve aile büyükleri hediyesini takar düğünde de gelen misafirler taķıyor...bizim damat kız tarafı takacak sadece demişti başta şimdi sizde takın diyor...eli boş gitmek olmaz tabi anne baba ve damat takması lazım...yöre farkı olunca kafamız karıştı...şimdi yarımlık fiyatına bir bilezik aldık. .. oralardansanız az bahsedin bize adetleriniz nasıl
Yorum içinde ayrıca teşekkürler...

Bence nişan için çeyrek kafi..Düğüne bilezik takılacak zaten.Ama diğerleri tam takarken siz çeyrek takarsanız göze batar,batmaması gerek tabi herkesin bütçesi farklı ama blemedim yarım takın orta karar en iyisi:KK45:

Bence nişan için çeyrek kafi..Düğüne bilezik takılacak zaten.Ama diğerleri tam takarken siz çeyrek takarsanız göze batar,batmaması gerek tabi herkesin bütçesi farklı ama blemedim yarım takın orta karar en iyisi:KK45:
Yarım altın fiyatına bilezik yaptırdık. 6gr ama görüntü ve kalınlığı 10 gr ayarında...kuyumcular yapıyormuş.TSK yorum için.

Back