Merhaba hanimlar
İyi aksamlar diliyorum sizlere sormak istedgim soru sevgilime manevi degeri olan bi hediye almak yada yapmak istyrum fakat bu konulardan anlamadgim icin hicbisey bulamyrum uzun bi iliskim var sevgililer gununde hediye almayiz sacma buluruz o gunu ama ben o gune ozel bisey istemyrum sadce bu aralar fazla yoruluyor onu mutlu eden kucuk bi supriz istyrum var mi fikri olan ?☺
Alma hediye falan boşver.
Pisman olursun
Alma hediye falan boşver.
Pisman olursun
neye karar verdınHepinize fikirlerinizden dolayi teşekkür ediyorum :)
Ben oyle dusunmyrum mutlu etmeyi seviyorum sadece sevgilim icin degil bu ailem icinde boyle sevdiklerimi mutlu etmek benim hosuma gidiyor :)Bence de hem zaman, hem emek, hem para kaybi. Hediye heriflerin umrunda degil, 5 dk dsunup 5 dk seciyorlar, biz niye kasalim, di mi?
Kalpli kurabiye yapmaya :) seker hamurundan ustune kucuk notlar ve kucuk bi kutuyla vermeyi dusunyrum insallah yapabilirim :)neye karar verdın
bak bu çok sevimli olurKalpli kurabiye yapmaya :) seker hamurundan ustune kucuk notlar ve kucuk bi kutuyla vermeyi dusunyrum insallah yapabilirim :)
amaç reklam ondan. çünkü bütün mesajları reklam amaçlı. reklam amaçlı üyeKonunun tarihine bakın öncelikle...Bugün de sürekli bir hortlama vakası yaşıyoruz BDV de..
bakın çoğu mesajınızda link veriyorsunuz isterseniz tek tek bakalım o mesajlara. link vermek yasak .Hayır, sadece forumda paylasım yapabilcegim bi konu olarak gördüm ve bu konuda açılmış birsürü konu var, bende yardımcı olmak adına bu linki verdim yoksa amacım reklam değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?