• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye sorunsali

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Dert degil demeyin gercekten napicami bilemiyorum. Erkek arkadasimin bir ay sonra dogum günü var ve bir kac ayligina türkiyede bulunmasi gerektigi icin bu tarihte birlikte olamayacagiz malesef.

Benimde o zaman seminerlerim oldugu icin yanina da gidemeyecegim. Yaninda en yakin arkadasi olacak onun yardimi ile hediyesini kargoya vermeyi düsünüyorum.

Simdi benim düsüncem ikimizin resimleri ile bir albüm yaptirmak, bir de garibim hep kendi arabasi olsun istemistir oyuncak vosvos alayim diyorum. Sizce nasil? Erkekler begenir mi böyle hediyeleri? Bu arada sevdigim sadelikten hoslanir onuda söylemek isterim.
Baska fikirleri olan varsa benimle paylasmaniza sevinirim En Büyük KK

Özel bi hediye vermek istiyorsan atkı falan örebilirsin veya kendi emeğinle olan başka bişi. İkinizin resimlerinden video hazırlayabilirsin mesela ekstra olur. Yok sadece satın alabileceğin bişi diyosan cüzdan olabilir sigara kullanıyosa şık bi çakmak veya gömlek

Benim eşim araba sevdalısı. Bende ona eski model bir oyuncak araba almıştım havalara ucmustu (tabi bunu sevgiliyken yaptim) evlendikten sonra bi baktım bir sürü oyuncak arabasi var ona rağmen bayilmis :)

Albüm yerine hoş bir kutu hazirlayabilirsin ben içine bir sürü renkli kagit kesip koydum içindekiler hemen bulunmasın diye. Bir çok mektup yazıp o kutuya koydum. Küçük küçük aşk sözleri yazıp koydum bi kaç fotoğraf da attım kutunun içine :) bi de sevdiği şekerlemelerden ufak bi paket yapıp onu da koydum. Sevdiği ne varsa hepsi bir arada oldu ve resmen duygulandi aglamamak için zor tuttu kendini :)

Mektup yazmak istiyorum ama ömrümde mektup yazmadim ne yazicam bilemiyorum :110:

canım nelerden hoşlanır onu yazsaydın sanırım daha kolay yardımcı olabiilirdik

Ben dogum gununde tuttugu takimin tavlasini ve saatini almistim. 1.yil donumumuzde album yaptirip internetten bi video hazirlatmistm.(video sayesinde tekrar tekrar asik oldu diyebilirim.) yilbasinda zippo cakmak ve watch saat almistim. İmmm baskaa bi de oylesine bi gunde bi cift bebis patigi almistim :oops:

Kizlar besiktas yatak örtüsü aldin burde albüme resimlerimizi bastiriyorum mektuba da ilham geldi yazdim simdi düzenlemesi kaldi.

Back