• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye sorunsalı

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Arkadaşlar merhaba
Erkek arkadaşım başka şehirde, 3 yıllık İlişkimiz var. Özel bir gün değil fakat bir hediye göndermek istiyorum, bu aralar canı sıkkın ve bunalımda o yüzden göndereceğim bir hediye yüzünü güldürür belki diye düşündüm. Sorun şu ki ne göndereceğime karar veremedim. Belki farklı önerileriniz olur. Bu arada edebiyata, kitaba çok fazla ilgisi var, arabalara ilgisi var. Kitap çok fazla aldım bu kez almak istemiyorum. Maddi değil de manevi hediyelere daha çok önem veriyor.
Daha önceleri anı kitabı vs hazırladım fotoğraflarımızdan onu beğendi, bi kez kendim karanfilli elma yaptım kokulu bir şey o baya hoşuna gitti. Kitaplar da hoşuna gitti içine koyduğum notlar ile.
Müzik kutusu, kar küresi vs klişe mi olur? Odasına bırakabileceği bir şey olabilir mesela. 25 yaşında bu arada

Bir kutu hazırla, arabalara ilgisi varsa model araba koyabilirsin, bir kutu çikolata, içerisine belki de sihirli kupa, dediğin gibi kar küresi ikinizin resmi olan. Belki de sevgili kombini, ya da patlayan kutu, açınca resimlerinizin olduğu. Mum da olabilir resim baskılı, bunu kendin de yapabilirsin. Kitap olarak mesela ben eşime tek bir kitap bastırdım, gecikmeli babalar günü hediyesi olarak, birinde 12 adet resim, 100 - 150 sayfa, bizimle ilgili şeyler yazıyor, diğer kitapra da kendi yazdığı sözler. Bir kaç güne elimde olur, öyle birşey olabilir. Ya da aksesuar, takı, kolye, bileklik, asker künyesi sizle alakalı, tesbih, püskülünde başharfleriniz, kemer, cüzdan. Takım elbise kravat giyen biriyse kravatının ucuna isim ve soyismin başharfleri olabilir. Düşünce veya hislerini temsil eden bir hediye, belki de bütçe sorun olmazsa izinli gününüzde bir tur düzenleyebilirsin.

Kızlar hep kizsal düşünüyor bir erkek kar küresini müzik kutusunu napsin Allah aşkına :KK57: :deli::KK48: bu yüzden lütfen erkrklerden normal bir arkadaşiniza danışın mesela bir erkek onun takdir edilmesine ihtiyaç duyar güzel bir tişört alıp yanına ' huzur bulduğum o güçlü kollarına bu renk çok yakışacak bence ve güven bulduğum o govdende seni daha yakışıklı yapacak seni önemsiyorum ' gibi bir not ilisitirin ya da sevdiği kurabiyelerden yapın kargolayin erkeğin midesine giden yol kalbine de uğrar merak etmeyin :) ama Allah aşkına kizsal kizsal bizim sevdiğimiz şeyleri ona gönderme yanlisinda bulunmayin o bir Erkek ! :) Resimli kupadan çay içip kelebekli böcekli hayali anca biz kurariz bir erkek ihya olmaz bunla :)

Back