• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye seçemiyorum yardım kızlar pls

hiuf

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
1.436
2.274
333
İstanbul
Kızlar Günaydın ...
Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşim arabaları çok seviyor :55:
Geçenlerde tv de şu çocuklar duymasın dizisinde Haluğun iş yerinde arkasındaki dolabında böyle koleksiyonluk eski model hoş bir araba gördüm ne zamandır araştırıyorum bulamadım. Şimdi bir yerde gördüm.
O arabayı ararkende bir de modern günümüz arabalarının kumandalı olanlarını buldum.
Şimdi bu nokta da karar veremiyorum işte.
Acaba hani böyle o eski arabalardan mı alsam ofisine koysa hem şık durur hem de sürekli gözünün önünde dekor olarak da kullanmış olur .
Yoksa kumandalı lüks arabalardan mı alsam , o da biraz eğlenceli aslında yan ne biliyim hafta sonları sürebilir.
Bir kez sahilde yürürken görmüştük bir kaç kişi sürüyordu eğlencelik dikkatini çekmişti.
Bir türlü karar veremiyorum ya sizce hangisi.

Bu arada o bahsettiğim eski model arabalar el yapımı ve şu an fırsata girmiş.yarın bitiyo.daha indirimli alabilirim yani.
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum.

Kızlar pardon bu arada istediğim iki hediyenin resimlerini koymayı unutmuşum.
El yapımı eski model arabanın resmi

st Ak el yapm kaplumbaa , hediyelik araba, en uygun el yapm arabalar

Diğer yeni model uzaktan kuman

1.jpg

bence eski model dekor olanlardan al.
hep gözünün önünde olur.
diğerini bir süre kullanıp sonra kenara atar.

bence eski model dekor olanlardan al.
hep gözünün önünde olur.
diğerini bir süre kullanıp sonra kenara atar.

benimde fikrim öylediydi aslında çok güzel duruyor. dizide gördüğümde bayılmıştım.
ama sonra bunu araştırırken kumandalıyı görünce dedim onunla da belki eğlenir :44:

bence de.. daha uzun ömürlü olur

haklısın ya ...
bunu düşünmemeiştim. sonuçta kumandalıyı dışarda sürecek filan yıpranacak sıkılacak bir süre sonra atar bi köşeye .
ama el yapımı eski araba hep dekor olarak kullanır

o kumandalı arabalar çok çabuk bozuluyor zaten ömrünün sonuna kadaR Onu oynamaz sıkılır bi süre sonra atılır kenarı ama süs eski model bi araba alabilirsinn :)

o kumandalı arabalar çok çabuk bozuluyor zaten ömrünün sonuna kadaR Onu oynamaz sıkılır bi süre sonra atılır kenarı ama süs eski model bi araba alabilirsinn :)

bozuluyo mu :18:

ayy iyi o zaman ya ben en iyisi el yapımı vosvosu alayım :55:

Bi arkadaşım da dio ki erkekler çocuk ruhlu diğer araba daha çekici gelir
bir iki kez oynasa bile onun için unutlmaz bi hediye olur diyo.
ne biliyim.
evet el yapımı hem daha orjinal ve uzun zaman saklanabilir.
ilk gördüğünde de heyecanlansın istiyorum.
kumandalı ile de oynayabilir eğlenebilir.
of ya:44:

Ben olsam kesinlikle eski model el yapımı olanı alırdım..

İkisini de alsan bütçeni sarsar mı?
Ben olsan eğer meraklısıysa eski model olanı alırdım
Ama sadece gördüğünde mutlu olacak ve sonra unutacak sa diğerini alırdım en azından eğlenir.
Gerçi benim ağzım yandı,istediği bir telefon vardı pahalı diye almak istemiyordu 2010 doğum gününde aldım 2 senedir elinden düşmüyor.
Bu yılda netbook aldım o ada aynı şekilde, hatta bir ara birlikte yatıyorduk, kocam ben ve netbooku
İyi düşün yani gece kumandalı arabasına sarılıp uyuyabilir.
Sağolsun kocam eski notebookunu da bana verdi gerçi hakkını yemeyeyim şimdi.

İkisini de alsan bütçeni sarsar mı?
Ben olsan eğer meraklısıysa eski model olanı alırdım
Ama sadece gördüğünde mutlu olacak ve sonra unutacak sa diğerini alırdım en azından eğlenir.
Gerçi benim ağzım yandı,istediği bir telefon vardı pahalı diye almak istemiyordu 2010 doğum gününde aldım 2 senedir elinden düşmüyor.
Bu yılda netbook aldım o ada aynı şekilde, hatta bir ara birlikte yatıyorduk, kocam ben ve netbooku
İyi düşün yani gece kumandalı arabasına sarılıp uyuyabilir.
Sağolsun kocam eski notebookunu da bana verdi gerçi hakkını yemeyeyim şimdi.

ay hiç güleceğim yoktu yaa :9:
bunuda düşünmek lazım :)
sonra aldığım arabayı kırmak zorunda kalmayayım :4:

ben eşimin doğum gününde kumandalı araba almıştım. küçükken hiç kumandalı arabası olmadığını biliyordum. hediyeyi görünce çok sevindi. oynadı bir süre. şimdi müsait olsa gene oynayacak. bence imkanın varsa ikisinden de al.

ben eşimin doğum gününde kumandalı araba almıştım. küçükken hiç kumandalı arabası olmadığını biliyordum. hediyeyi görünce çok sevindi. oynadı bir süre. şimdi müsait olsa gene oynayacak. bence imkanın varsa ikisinden de al.

çoğunluk bi kesim öyle diyor , eğlenmesini istiyorsan kumandalı olanı al , bütçen varsa ikisini de al.
ikisi de fırsata girmiş yarı fiyatına aslında çok uyguna geliyor.
yarında da son günmüş. ikisinide alabilirim.
hem aklım kalmaz hem çifte mutluluk iyi fikir

Back