• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye seçememem krizi

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Selam güzel hanımlar:KK68:

Derdim şu ki ben erkek arkadaşıma hediye seçemiyorum. Elim sürekli gömleğe gidiyor. :olamaz:

Ben istiyorum ki hani kızlara çiçek cikolata alınır da cok mutlu oluruz ya :KK74:erkeklere de var mıdır bu tarz şeyler? Oyuncak, bilet vs vs... hani böyle ufak yahut orta ölçekli hediyeler, yüzünü güldürecek ama cok da mahcup etmeyecek tarzda. Bir yıl dönümü havası olmayan.. Ben de ne tuhaf betimledim hediyeyi be :KK70::kahve:

Ayrıca bir başka sorunum da; yıldönümü hediyesi de almam/hazırlamam gerekli. Onun için de güzel fikirlerinizi bekliyorum.:KK58:

Kaç zamandır düşünmekten beynim eridi, şu garibe bir yardım ederseniz feraha ererim.:sampiyon:

Resim bastırılan kupa, fotoğraf albümü, slayt.. bu tarz şeylerden hoslanmiyoruz ikimiz de. Üzerine yoğunlaştığı bir hobisi olmadığı icin de ilgi alanı diyebilecegim bir sey yok, pek cok seyden keyif alabiliyor. :) sigara kullanmıyor cakmak küllük vs olmaz, saat aldım parfüm aldım kıyafet aldım cüzdanını birlikte sectik daha yeni... romantik bir hediyem yok ama :)

Hani bir masa lambası olabilir, ders çalışırken ya da dosyalarıyla uğraşırken ona destek olacak ama beni de yanında hissettirecek baktıkca "beni düşünmüş ya" dedirtecek şeyler. Yahut daha naif romantik ama böyle "bakın biz sevgiliyiz" dedirtmeyecek hediyeler. Ona beni hatırlatsın yeter. :)

Bu arada kendisi mühendis olmak üzere olan bir bey, severiz kendilerini. :KK200:

Son düzenleme:
bardağa resim bastır. hatta magic bardaklar var ona bastır. ben böyle yapmıştım. bir de benimkinin 45liklere ilgisi vardı, gerçi bunu hediye olarak almadım d&r a girdik o seçti ben aldım bi de kasada hediye paketi yaptırdım. ayy daha düşündükçe neler neler yapmışım sevgilim bile olamayan insana. çok sevmişim iti.

İlgi alanı olan bişey alabilirsinz ben eşime aldığım şeyler bı tarz gnelde ikiniz için slayt yapabilirsin yanında bi pasta gzel sözlerle dolu olan bi kutu

Bıçok hediye var erkeğe göre ben saat almıştım kombin ikimiz içinde bizim fotolarimizi yaptırdım içine kış geliyo kazak kombin olabilir beraber giyer siniz tozluda var hatta çokta uygun kombin ler :) kutu hazırlayabilirsin içine vosvos cüzdan kemer sigara iciyo sa Çakmak uzerlerine kendi fotonu zu yaptirabilirsin sonraa benimki uzakta olduğundan yastık yaptırmıştım üzerinde fotolarimiz vardı çok güzel çalar saatler var içine yine beraber fotonuz yapiyorlar ondan almıştım ise giderken onunla uyaniyordu :D daha çok şey var da neleri sever uzak mi yakinmi sen ona göre seç ha bu arada aşk romanı olabilir yine fotolarinizla hazirliyorlar size özel roman oluyor çok güzel benimki biraz şair defter hazirlamistim her sayfasına fotolarimizi yapistirdim diğer sayfaları kendinin doldurmasini istedim umarım fikir olur sanada :)

Bıçok hediye var erkeğe göre ben saat almıştım kombin ikimiz içinde bizim fotolarimizi yaptırdım içine kış geliyo kazak kombin olabilir beraber giyer siniz tozluda var hatta çokta uygun kombin ler :) kutu hazırlayabilirsin içine vosvos cüzdan kemer sigara iciyo sa Çakmak uzerlerine kendi fotonu zu yaptirabilirsin sonraa benimki uzakta olduğundan yastık yaptırmıştım üzerinde fotolarimiz vardı çok güzel çalar saatler var içine yine beraber fotonuz yapiyorlar ondan almıştım ise giderken onunla uyaniyordu :KK70: daha çok şey var da neleri sever uzak mi yakinmi sen ona göre seç ha bu arada aşk romanı olabilir yine fotolarinizla hazirliyorlar size özel roman oluyor çok güzel benimki biraz şair defter hazirlamistim her sayfasına fotolarimizi yapistirdim diğer sayfaları kendinin doldurmasini istedim umarım fikir olur sanada :)

Yok uzak sayılmayız. :) ya ben öyle resimli kupa slayt falan sevmiyorum, o da sevmez.

Ama güzel tasarim bir kupa olabilir. Ya da ikimizin resmi icin şık bir çerçeve.. ders çalışırken kullanabileceği ya da ona destek olabilecek seyler.. büyük ölçekli seyler değil aslında, sadece ince düşünüldüğünü hissettirecek hediyeler. :)

Saat alabilirsin. Sigara tabakasi alablirsin sigara kullaniyorsa. Cakmak alabilirsin. Sevdigi takimin lisanli cuzdanini alabilirsin. Dolu alacagin seyler :)

Saat alabilirsin. Sigara tabakasi alablirsin sigara kullaniyorsa. Cakmak alabilirsin. Sevdigi takimin lisanli cuzdanini alabilirsin. Dolu alacagin seyler :)

Saat alabilecek kadar bir bütçem yok, çünkü kendisi cok fazla saatlere düşkün. 400-500den aşağı saat begenmiyor..

Sigara içmiyor, cüzdan da yeni aldık birlikte sectik. :D

Parfüm aldım gömlek aldım...... romantik hediye secemiyorm ben :)

Yok uzak sayılmayız. :) ya ben öyle resimli kupa slayt falan sevmiyorum, o da sevmez.

Ama güzel tasarim bir kupa olabilir. Ya da ikimizin resmi icin şık bir çerçeve.. ders çalışırken kullanabileceği ya da ona destek olabilecek seyler.. büyük ölçekli seyler değil aslında, sadece ince düşünüldüğünü hissettirecek hediyeler. :)

Kişiye özel hediye alırken sevgili fotoğrafı olmasını çok doğru bulmuyorum. Abes geliyor bana her yerde olunca.

Ben de hediye konusunda çok başarılı biri değilim ama baş yapıtım şuydu: :p

Eşimle henüz daha biz minnak çocuklarken şiir yazardı. Ben onları çaktırmadan tek tek toplamıştım. Sonra bir yayıneviyle konuştum. Gerçek bir kitap gibi bastırdım. Kapak resmi bile vardı. Günlerce düzenledim, ettim. İçine de çok güzel bir önsöz yazdım. Ay içinde eski sevgilisine yazdığı şiirler bile vardı, ayırmadım hiçbirini. Görünce ağlamıştı eşek sıpası.

Sonrasında da genelde işine yarayacak, kullanabileceği şeyler aldım. Maç bileti sürprizi yapmıştım bir kere, bir kere euroleague maçına götürdüm, zippo aldım, cüzdan, ayakkabı, gömlek, saat artık neye ihtiyacı varsa.

Ben de takip edeyim bakayım neler çıkacak hanımlardan.

Saat alabilecek kadar bir bütçem yok, çünkü kendisi cok fazla saatlere düşkün. 400-500den aşağı saat begenmiyor..

Sigara içmiyor, cüzdan da yeni aldık birlikte sectik. :KK70:

Parfüm aldım gömlek aldım...... romantik hediye secemiyorm ben :)
O kadar paraya saat bende alamam :)elimde para olsada almam sanki yatirim amacli o kadar para verilmez saate :) bot al o zaman kis geliyor usumesin sevdiceginin ayaklari :)

Kişiye özel hediye alırken sevgili fotoğrafı olmasını çok doğru bulmuyorum. Abes geliyor bana her yerde olunca.

Ben de hediye konusunda çok başarılı biri değilim ama baş yapıtım şuydu: :p

Eşimle henüz daha biz minnak çocuklarken şiir yazardı. Ben onları çaktırmadan tek tek toplamıştım. Sonra bir yayıneviyle konuştum. Gerçek bir kitap gibi bastırdım. Kapak resmi bile vardı. Günlerce düzenledim, ettim. İçine de çok güzel bir önsöz yazdım. Ay içinde eski sevgilisine yazdığı şiirler bile vardı, ayırmadım hiçbirini. Görünce ağlamıştı eşek sıpası.

Sonrasında da genelde işine yarayacak, kullanabileceği şeyler aldım. Maç bileti sürprizi yapmıştım bir kere, bir kere euroleague maçına götürdüm, zippo aldım, cüzdan, ayakkabı, gömlek, saat artık neye ihtiyacı varsa.

Ben de takip edeyim bakayım neler çıkacak hanımlardan.

Cok güzel ve anlamlıymıs sizinki ama bizim daha cok sevip begendigimiz siirleri birbirimize okumak gibi bir huyumuz var. :)

Ben de hep öyle yaptım, ama erkek arkadasım duygusal bi adam ve biraz da bu yönüne de dokunmak istiyorum ben artık. :)

O kadar paraya saat bende alamam :)elimde para olsada almam sanki yatirim amacli o kadar para verilmez saate :) bot al o zaman kis geliyor usumesin sevdiceginin ayaklari :)

Bana kalsa ben de vermem de işte ilgi meselesi :D
Bot da iyi fikir ama onu da birlikte baktık daha yeni emin olamadı hic begendigi denk gelmedi o yüzden o topa girmek istemem hiç. :)

Acaba kış için bi hediye kutusu mu hazırlasam, ama nasıl.....

Bana kalsa ben de vermem de işte ilgi meselesi :KK70:
Bot da iyi fikir ama onu da birlikte baktık daha yeni emin olamadı hic begendigi denk gelmedi o yüzden o topa girmek istemem hiç. :)

Olabilir aslında, atkı, bere, eldiven, nescafe, kitap filan koyabilirsiniz içine, hatta grip ilacı, ufak bir poşette ıhlamur filan bile olabilir :)

Bana kalsa ben de vermem de işte ilgi meselesi :KK70:

Bilemedim birden sorunca:KK64:

Selam güzel hanımlar:KK68:

Derdim şu ki ben erkek arkadaşıma hediye seçemiyorum. Elim sürekli gömleğe gidiyor. :olamaz:

Ben istiyorum ki hani kızlara çiçek cikolata alınır da cok mutlu oluruz ya :KK74:erkeklere de var mıdır bu tarz şeyler? Oyuncak, bilet vs vs... hani böyle ufak yahut orta ölçekli hediyeler, yüzünü güldürecek ama cok da mahcup etmeyecek tarzda. Bir yıl dönümü havası olmayan.. Ben de ne tuhaf betimledim hediyeyi be :KK70::kahve:

Ayrıca bir başka sorunum da; yıldönümü hediyesi de almam/hazırlamam gerekli. Onun için de güzel fikirlerinizi bekliyorum.:KK58:

Kaç zamandır düşünmekten beynim eridi, şu garibe bir yardım ederseniz feraha ererim.:sampiyon:

Resim bastırılan kupa, fotoğraf albümü, slayt.. bu tarz şeylerden hoslanmiyoruz ikimiz de. Üzerine yoğunlaştığı bir hobisi olmadığı icin de ilgi alanı diyebilecegim bir sey yok, pek cok seyden keyif alabiliyor. :) sigara kullanmıyor cakmak küllük vs olmaz, saat aldım parfüm aldım kıyafet aldım cüzdanını birlikte sectik daha yeni... romantik bir hediyem yok ama :)

Hani bir masa lambası olabilir, ders çalışırken ya da dosyalarıyla uğraşırken ona destek olacak ama beni de yanında hissettirecek baktıkca "beni düşünmüş ya" dedirtecek şeyler. Yahut daha naif romantik ama böyle "bakın biz sevgiliyiz" dedirtmeyecek hediyeler. Ona beni hatırlatsın yeter. :)

Bu arada kendisi mühendis olmak üzere olan bir bey, severiz kendilerini. :KK200:
erkekler o kadar ince değil bence gömlekte alsan atkıda dokusan aynı yani çok anlam yüklememek lazım hediyelere:))

Demişsin ya hani ; Ben istiyorum ki hani kızlara çiçek cikolata alınır da cok mutlu oluruz ya :KK74:erkeklere de var mıdır bu tarz şeyler?
Benim gördüğüm kadarıyla etrafımdaki erkekler sevgilim de dahil tuttuğu takımın herhangi birşeyi hediye olarak alınca cidden gözlerinin içi gülüyor :)) takımın forması,poları vs. ne olursa. Yani ben ne zaman erkek arkadaşımı çok mutlu etmek istesem giriyorum gs story e hiç tereddütsüz çocuk gibi mutlu oluyor :)

Tabi erkek arkadaşın fanatik değilse takımla falan pek işi yoksa olmaz tabi :)

Back