Hediye önerisi lütfennm

piremses1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
11
2
25
Sevgilim bana evlenme teklifi edecek sanırım ama bende ona doğum günü hediyesi vereceğim. Uzak mesafe ilişkimiz var ve doğum gününü kutlamak için hediye alıp erken kutlama yapacaktım teklif sonrası çok basit kaçacak bir hediye olmasın lütfen yardım eder misiniz. Şuan ds damattan cüzdan aldım saat mi almalıyım yoksa başka bir şey mi?? Kıyafet alamam vücut geliştiriyor o yüzden bedeni sürekli değişiyor

Billboard kiralamak?
CFA9D70D-0C71-4619-841E-5EBE0F4230E9.jpeg

Giyim harici erkeklere alınabilecek hediyeler kısıtlı. Güzel bir parfüm?

Sevgilim bana evlenme teklifi edecek sanırım ama bende ona doğum günü hediyesi vereceğim. Uzak mesafe ilişkimiz var ve doğum gününü kutlamak için hediye alıp erken kutlama yapacaktım teklif sonrası çok basit kaçacak bir hediye olmasın lütfen yardım eder misiniz. Şuan ds damattan cüzdan aldım saat mi almalıyım yoksa başka bir şey mi?? Kıyafet alamam vücut geliştiriyor o yüzden bedeni sürekli değişiyor
Cüzdan iyidir bence, iyi düşünmüşsünüz.
Ama "teklif sonrası aman basit kaçmasın" diye düşünmeyin, sonuçta bunu bilmiyor olmanız gerekiyor di mi? Ben olsam normal bir doğum günü hediyesi alır, ama içine çok romantik bir not yazardım.

Şık bir saat alırdım erkeğe en çok yakışan aksesuar ki ben erkek arkadaşıma saat aldığımda aşırı beğenmişti hala hiç çıkarmaz saatini öyle söyleyeyim

X