Ben de o an açılmasını isterdim gerçek tepkisi o an belli oluyor çünkü yüz ifadelerindenBüyük bir dert olmasa da aklıma takılan bir konu var,sizlerin de fikirlerini alabilit miyim? Anneler gününde kayınvalideme gittik hediyesini verdim,kenara koydu açmadı,sonra öylece kaldırdı,beğendi mi beğenmedi mi onu bile bilmiyorum,ben kendime gelen hediyeyi izin isteyip hemen açıyorum daha sonra bakmam istenirse de sonrasında arayıp teşekkür ediyorum en azından.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Hayır değil ama bazen bu tarz anlam veremediğim davranışları oluyorbende hemen açıyorum çnkü merak ederim. terbiyesizlik yapmış. aranız açık mı kv ile ?
Anladım evet belki de öyledirEski insanlarda hediye sonra açılır anlayışı var. Yeni nesil hemen açar. Şimdi bize göre normal olan hemen açmak ama onlara göre ayıp. Ayıp etmek istememİştir. Takılmayın böyle ufak şeylere. İnanın hayat öyle daha güzel.
her kv gibi :) amaan aldırmayın sonra yine gördüğünüzde beğendin mi diye sorarsınızHayır değil ama bazen bu tarz anlam veremediğim davranışları oluyor
Büyük bir dert olmasa da aklıma takılan bir konu var,sizlerin de fikirlerini alabilit miyim? Anneler gününde kayınvalideme gittik hediyesini verdim,kenara koydu açmadı,sonra öylece kaldırdı,beğendi mi beğenmedi mi onu bile bilmiyorum,ben kendime gelen hediyeyi izin isteyip hemen açıyorum daha sonra bakmam istenirse de sonrasında arayıp teşekkür ediyorum en azından.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Haklı olabilirsiniz evet,ben kendime göre değerlendirip bir teşekkür beklemiştim,o yüzden fikir almak istedim,teşekkr ederim :)bende acarım ama yaşlılar oyle düşünmüyor. misal bana annem dedıkı kızım hedıyeler sonra acılır....eskıden ayıpmış açmak....herhalde sızınkıde oyle dusunuyor olabılır yaşı sebebıyle
Büyük bir dert olmasa da aklıma takılan bir konu var,sizlerin de fikirlerini alabilit miyim? Anneler gününde kayınvalideme gittik hediyesini verdim,kenara koydu açmadı,sonra öylece kaldırdı,beğendi mi beğenmedi mi onu bile bilmiyorum,ben kendime gelen hediyeyi izin isteyip hemen açıyorum daha sonra bakmam istenirse de sonrasında arayıp teşekkür ediyorum en azından.Siz ne düşünüyorsunuz ?