Genelde yenidogan icin bir suru sey geliyor ve bebekler ilk aylarda cok hizli buyudugu icin onlari pek kullanamiyor. Ben bazi seyleri hic giydiremedim mesela direkt baskalarina verdim. Daha ileriki aylarda kullanabilecek seyler goturseniz guzel olur.
Mutlaka elektronik ya da ev aktivitesi derim.
İlla ki biraz büyüdüğünde ihtiyacı olacak zorunlu aletlerden olabilir.
Sterilazyon, yoğurt makinası, buharlı pişirici, dönence oyuncak, buhar makinası, oyun halısı, ev tipi ana kucağı vb gibi.
Çünkü bunlar neredeyse zorunlu şeyler ama kimsenin aklına gelmiyor.
Herkes kıyafet alıyor, ev çul çaputtan geçilmiyor.
Öneriler çok güzel. Bence bir de fidan diktir,çok cüzi bir miktar zaten. Onun bir belgesi oluyor,yazı geliyor şunun adına fidan dikilmiştir diye. İleride hatırası olur,o fidani biri kesmez de kazara büyürse halamın/teyzemin hediyesi der,belki altında oynar. Çok hayalperest oldu ama olsun
Yeni annelerden olduğum ve her geçen gün bir şey almak zorunda kaldığım için biliyorum.
Evdeki kıyafetlerin çoğunu giydiremedim, oyuncak derseniz sepet sepet.
Ama asıl iş görecek hiçbir şey yoktu hediye gelen, o sebeple en azından verilen parayı hakeden işlevsel bir şey olsun dedim.
Bide naylon kıyafetleri hediye etmezler mi yada çin malı oyuncak walla hiç alınmasın daha ii diorum bende 3 5 kili toplanıp böyle yararlı bişiler alınsa ne güzel okur
Yegeninizi bilmem bir cok alternatif olabilir ama ben anneyi de es gecmeyin derim. Cocuk dogdugunda tum ilgi bebege yonelir anne de bundan mutlu olur tabiki ama annenin de bu durumda simartilmasi, dusunuldugunu hatirlamasi ve sevindirilmesi lazim bence. Bebegin bir ihtiyacini alirken anneye de butcenize gore bir hediye almayi ihmal etmeyin bence.