Hediye konusunda yardimci olun lutfen

iyidebananeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
181
14
43
34
İstanbul
Kizlar simdi durum su; erkek arkadasimin dogum gunu yaklasiyo, uc yillik bi iliskimiz var.Hem gorunce cok sevincegi hem de kullanabilcegi,isine yariycak bisey olsun istiyorum. kendisi bolge planlama okuyor bilmeyenler icin acikliyim mimarlik fakultesinde bi bolum.yani surekli cizim yapiyorlar. bu sebeple buyuk guzel bi kalem seti aliyim diye dusundum. devamli kullancagi bisey olur ve sevinir gibime geliyor ama emin olamiyorum.mantiksiz mi olur karar veremedim.sizce bu guzel bi hediye olur mu?
gomlek kazak gibi siradan bisey olsun istemiyorum. kutudur icine resim koymadir gibi seyler de yapmam.
farkli hediye fikirleri olanlari alabilir miyim?

Ben de bugun esime guzel bir imza kalemi aldim dogum gunu icin. :)))

Kalem seti güzel hem isine yaricak hem de hoş birşey ama resimli kupa yoksa ondan yaptirin sihirli bardak diye geçiyor çok güzel çizimlerini yaparken kahve içince bardakta sizin resminiz cikar hoş bir hediye olur :16:

Fikrinizi kesinlikle çok beğendim.
Bana çok saçma geliyor mıç mıç aşk böceği hediyeleri açıkçası. Kalpli kutular bilmem neler...
Alanlara saygım var ama bence böyle yani.
Kalem seti güzelmiş. Beğendim bu fikri.

Son düzenleme:
Kalem seti güzel hem isine yaricak hem de hoş birşey ama resimli kupa yoksa ondan yaptirin sihirli bardak diye geçiyor çok güzel çizimlerini yaparken kahve içince bardakta sizin resminiz cikar hoş bir hediye olur :16:

aslinda bardak cok hos bi fikir ya.cok hosuma gitti.ama ailesiyle birlikte yasiyor onlarin resmimizi gormesi hos olmaz gibime geliyo

Fikrinizi kesinlikle çok beğendim.
Bana çok saçma geliyor mıç mıç aşk böceği hediyeleri açıkçası. Kalpli kutular bilmem neler...
Alanlara saygım var ama bence böyle yani.
Kalem seti güzelmiş. Beğendim bu fikri.

sagol canim :)) benim de pek hosuma gitmiyo oyle kutu icine notlar felan.zaten ailesinden biri gorse bu durumdan rahatsiz olcak biri erkek arkadasim. o yuzden daha sevimli ve kullanisli biseyler yapmaya caliscam ins olur :)

aslinda bardak cok hos bi fikir ya.cok hosuma gitti.ama ailesiyle birlikte yasiyor onlarin resmimizi gormesi hos olmaz gibime geliyo

Erkek arkadasinizin ailesinin haberi yok mu eğer yoksa dediginiz gibi pek uygun olmaya bilir ama varsa bence çok çok samimi olmadiginiz şık bir resim bence çok hoş olur hem uygun da olur :16:

Boyunluk örebilirsin kalın iple iki günde biter,sadece ters örgü yaparak çokda zor değil yani,ama kalemlik fikri de hoş...

sagol canim :)) benim de pek hosuma gitmiyo oyle kutu icine notlar felan.zaten ailesinden biri gorse bu durumdan rahatsiz olcak biri erkek arkadasim. o yuzden daha sevimli ve kullanisli biseyler yapmaya caliscam ins olur :)

Benim erkek arkadaşım gibiymiş :)
Bence de iyi fikir bu yani. Hem manevi daha çok. Sık kullanıp seni hatırlar...

Erkek arkadasinizin ailesinin haberi yok mu eğer yoksa dediginiz gibi pek uygun olmaya bilir ama varsa bence çok çok samimi olmadiginiz şık bir resim bence çok hoş olur hem uygun da olur :16:

haberleri yok henuz ya :( ailesi bu konuda biraz tutucu insanlar.o yuzden oyle bi hediye hazirlasam zor duruma dusebilir. ama bi arastiricam bu bardak isini :) cok tesekkurler canim

haberleri yok henuz ya :( ailesi bu konuda biraz tutucu insanlar.o yuzden oyle bi hediye hazirlasam zor duruma dusebilir. ama bi arastiricam bu bardak isini :) cok tesekkurler canim

Rica ederim :-) ben benim erkek arkadasima yaptiricaktim bi turlu nasip olmadi benim iki buçuk yillik ilişkim var onlarinda haberi var ama bende ilkten çok cekindim sonra firsat olmadi bakalim inşallah bende yapabilirim :) eğer baktiniz olmuyor sizin için anlamli olan ailesininde takilmicagi bisey koydurablirsiniz :16:

Back