hediye konusu

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
arkdşlar düşünoyrum dşünuyorum bulamıyorum ne alayım.2 yıl dönumuz olcak onun için alcam?o bana sus eşyası gbi bşey alacak ustune yazı yazdrcak kalplı falan bnde ona denk olan cok pahalı olmayan bışey alıyım diyorum.başta parfüm düşündum ama parfum fıyatları ucmuş sanırım başka ne olablır?markalı fiyatlıda sölersenız cok memnun olurum sunu sunu al diye:1hug:

onun ne alacağını nerden biliyorsun?
Bence süpriz yapın birbirinize. ikinizde alacaklarınızı söylemeyin.
Güzel bi kazak-hırka yada hoş kokan sevdiğine göre parfum-anahtarlık yada sihirli kupa gibi bişey alabilirsin. önemli olan anı olması

bencede nerden biliyosun sana ne alacagini :))
ehm bence ona güzel bir fotograf albümü yapabilirsin. tarihi tarihine :) güzel olabilir eger yapmadiysan daha önce

heheh canım sölettırdım:) bızde pek suprız olmaz da ben meraklıyım.foto albumu o yapmıştı cnm ya of nettende baktım ama bulamadm bı turlu

cok mu gec kaldim bilmiyorum ama baska arkadaslara da fikir olmasi icin yorum yapmak istiyorum

eger örgü biliyorsaniz kendi el emeginizden bir atki örebilirsiniz eger yok bilmiyorum diyorsaniz eger sigara kullaniyorsa cok hos cok güzel cakmaklar satiliyor onlardan alabilirsin ve sanirim istanbul da yasiyorsun deniz var nasil olsa sahile kumsala onun ismini yazip bir sürü fotolar cekersin ve eger yaninda bi arkadasinla gidersen sen kumsaldaki yaziyi yazarken cekinebilirsin bu fotolari bi kutuya koyup verebilirsin az gelir diyorsan yanina bir sey alabilirsin veya eger yüzük takmayi seviyorsa cok hos yüzükler var o da olabilir,bir de en son olarak söyle bi fikir verebilirim bi arkadasim yapmisti sevgilisine dogumgünü icin yapmisti sevgilisinin arkadaslarinin ve kendi arkadaslarinin ayrica cevresindeki insanlarin dilinden örnegin (MURATTTT dogumgünün kutlu olsun DAMLA seni cok seviyor nice mutlu senelere ) gibisinden dogumgünü kutlamalarini video ya cekip toplam 20 kisinin dilinden yapabilmisti arkadasim tabi fazla olunca daha güzel olur bunu bir cd ye aktartip ona verebilirsin bu gercekten cok ideal bi fikir !!! insallah az da olsa yardimci olabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…