cok mu gec kaldim bilmiyorum ama baska arkadaslara da fikir olmasi icin yorum yapmak istiyorum
eger örgü biliyorsaniz kendi el emeginizden bir atki örebilirsiniz eger yok bilmiyorum diyorsaniz eger sigara kullaniyorsa cok hos cok güzel cakmaklar satiliyor onlardan alabilirsin ve sanirim istanbul da yasiyorsun deniz var nasil olsa sahile kumsala onun ismini yazip bir sürü fotolar cekersin ve eger yaninda bi arkadasinla gidersen sen kumsaldaki yaziyi yazarken cekinebilirsin bu fotolari bi kutuya koyup verebilirsin az gelir diyorsan yanina bir sey alabilirsin veya eger yüzük takmayi seviyorsa cok hos yüzükler var o da olabilir,bir de en son olarak söyle bi fikir verebilirim bi arkadasim yapmisti sevgilisine dogumgünü icin yapmisti sevgilisinin arkadaslarinin ve kendi arkadaslarinin ayrica cevresindeki insanlarin dilinden örnegin (MURATTTT dogumgünün kutlu olsun DAMLA seni cok seviyor nice mutlu senelere ) gibisinden dogumgünü kutlamalarini video ya cekip toplam 20 kisinin dilinden yapabilmisti arkadasim tabi fazla olunca daha güzel olur bunu bir cd ye aktartip ona verebilirsin bu gercekten cok ideal bi fikir !!! insallah az da olsa yardimci olabilmisimdir