• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye fikrim için yardım🌸

Lunapark Kedisi

Oh La La 🌺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
413
1.220
43
Hatay
Öncelikle özel bir gün değil ama içimden sevgilime manevi bir hediye vermek geldi.. Bebek patiği hediye etmek istiyorum.. İlişkimiz ileriye dönük olduğu için evlilik düşüncelerimize daha da anlam katmak istiyorum.. Bir eşini de ben kendim saklayacağım evlenene kadar 😊 Sizce not olarak nasıl bir şey yazmalıyım. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim 🌸

Bebe hemen gelmezse bakıp bakıp üzülürsün ne hayallerim vardı diye. ☹ Bence başka bir fikir bul. Ya da eşinde bir problem çıkarsa bu konuyla ilgili o da üzülebilir senin hayallerin olmadı diye. Neyse felaket tellallığıma burada son veriyorum. 🤣

Bebe hemen gelmezse bakıp bakıp üzülürsün ne hayallerim vardı diye. ☹ Bence başka bir fikir bul. Ya da eşinde bir problem çıkarsa bu konuyla ilgili o da üzülebilir senin hayallerin olmadı diye. Neyse felaket tellallığıma burada son veriyorum. 🤣
Allah'tan ümit kesilmez olması evlat ediniriz 😂

Yanlış anlamayın bebek ile ilgili bir hediye bana da çok mantıklı gelmedi. İlla manevi bir şey olsun diyorsanız el emeğiniz olan günü geldiğinde evinizde kullanabileceğiniz bir şey hediye edebilirsiniz. Ama evliliğe karşı bir adım atılmamışken bana bu tarz şeyler emrivaki gibi geliyor. :110:

Yanlış anlamayın bebek ile ilgili bir hediye bana da çok mantıklı gelmedi. İlla manevi bir şey olsun diyorsanız el emeğiniz olan günü geldiğinde evinizde kullanabileceğiniz bir şey hediye edebilirsiniz. Ama evliliğe karşı bir adım atılmamışken bana bu tarz şeyler emrivaki gibi geliyor. :110:
Adım attık sayılır ailelerin kararı yaza sözdü ama karantina bitmezse ne olacak şimdilik onu düşünüyoruz nasıl yaparız diye.. Bende birazda moral olsun diye bebek patiği düşündüm ama el emeği olarak ne yapabilirim ki?

Adım attık sayılır ailelerin kararı yaza sözdü ama karantina bitmezse ne olacak şimdilik onu düşünüyoruz nasıl yaparız diye.. Bende birazda moral olsun diye bebek patiği düşündüm ama el emeği olarak ne yapabilirim ki?
Şuan pek aklıma gelmiyor ama ikiniz için anlamı olan bir tarihi içeren dekoratif obje olabilir. İlgi alanları varsa bununla ilgili kullanılabilecek bir şey olabilir. Aklıma gelirse yine yazıcam 🙄

Back
X