• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye fikri

olympian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
946
1.816
113
Konuyu uygun yere mi açtım bilmiyorum ama genelde burada daha çok ilgilenildiği için buraya açayım dedim. Üniversiteden oda arkadaşlarımdan biri evleniyor. Kendisini pek bi severim. Ben de yeni mezun oldum malum henüz işsizim. Düğüne çeyrek alayım diyordum ama biraz pahalı geldi. Sizce ne almak lazım hayatımda 2-3 akraba düğünü dışında düğüne de gitmedim, ne yapılıyor nasıl oluyor size bir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden.:deli:

Ceyrek pahali geldiyse gram altin al sncta herkes butcesine gore. Zaten herkes de gram takiyor artik cogunlukla

Evinde eksik olan uygun fiyatlı bir eşyayı almak daha mantıklı bence.
Bende yeni evlendim. Bir kaç akrabam evime esyami aldı. Biz de ki tarafı böyle yapar çünkü.
Mesela şu isitici mi teyzem aldı. Gördükçe aklima gelir. Hemde sürekli elimin altinda işime yariyor

Evinde eksik olan uygun fiyatlı bir eşyayı almak daha mantıklı bence.
Bende yeni evlendim. Bir kaç akrabam evime esyami aldı. Biz de ki tarafı böyle yapar çünkü.
Mesela şu isitici mi teyzem aldı. Gördükçe aklima gelir. Hemde sürekli elimin altinda işime yariyor

Ya ben de bunu düşündüm ama düğüne nasıl götürülür mesela büyük kutu ya da ne eksik tam bilmiyorum sormak da ayıp olur sanki bilemedim.

Ben kolye ucu almıştım bir arkadaşıma

Şehir dışı idi git gel anca ona yetti bütçem hem hatıra da kaldı

Şimdi daha basit kolyeler de var birine de kolye almıştım

Satmasın hatıra olsun diye yani çeyrek taksam satılacaktı çeyrek değerinde kolye almıştım

Konuyu uygun yere mi açtım bilmiyorum ama genelde burada daha çok ilgilenildiği için buraya açayım dedim. Üniversiteden oda arkadaşlarımdan biri evleniyor. Kendisini pek bi severim. Ben de yeni mezun oldum malum henüz işsizim. Düğüne çeyrek alayım diyordum ama biraz pahalı geldi. Sizce ne almak lazım hayatımda 2-3 akraba düğünü dışında düğüne de gitmedim, ne yapılıyor nasıl oluyor size bir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden.:deli:
Para takın 100 lira yeter bence çeyrek altın fiyatları gerçekten çok yüksek.

Zarfa 100 lira koyun, zaten boyle bir kutu oluyor para koymak icin. Ceyrek alsanizda bozduracak illa ki. Direkt nakit takmak daha mantikli bence.

Ya ben de bunu düşündüm ama düğüne nasıl götürülür mesela büyük kutu ya da ne eksik tam bilmiyorum sormak da ayıp olur sanki bilemedim.
Yok ayıp olur mi. Hem daha makbule gecer.
Biz de ararlar derler ki neyin eksik onu alalım diye. Yok gerek yok falan derse ölümü gor falan dersin :) :)

Back