hediye fikirleri, önerileri

tasarimcibayan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
4.797
4.856
248
merhaba kızlar
burada her özel günde hediye hakkındaki topikleri okuyorum
aklıma böyle bi konu açmak geldi. hepimiz özel günlerde aldığımız hediyeleri, daha doğrusu manevi olan hediyeleri yazarsak hem tek başlık altında olur hem de hediye arayışındaki arkadaşlara yardımcı olur
evet var mıdır eşinize, sevgilinize, nişanlınıza bunu yaptım harikaydı çok etkilendi dediğiniz süprizler ve hediyeler
hadi bakalım

Benimki geçen sene sevgililer günü için haftalar öncesinden video çekmeye başlamış, her gün tek kelime söyleyip kendini videoya kaydetmiş, hepsini birleştirince de çok güzel bir şeyler çıkmış ortaya.. Ben çok duygulanmıştım izlerken..

ben başlayayım hemen
1. sevgilime kısa film hazırladım ben zaten bu işi yapıyorum o yüzden çok kolay oldu. önce senaryo yazdım sonra her arkadaşıma 1 cümle okuttum ve birleştirdim. bir gün hadi film izleyelim diye flaşımı uzattım. ve izlediğinde ağladı sevdiceğim
2. üzerinde ingilizce olarak onunkinde" eğer sen ekmeksen"- kendiminkinde "ben nutellayım" yazılı tsirtler bastırdım
3. sevgili kitabını zaten çoğunuz biliyorsunuzdur. esprili bir şekilde o kitaptan hazırladım çok güldük ve eğlendik

aklıma geldikçe yine yazarımm

yorum için teşekkür ederim canımm baya uğraşmış olmalı ben de yaptım aynısını ve çok etkileyici oluyor senin erkek arkadaşın baya romantikmişşaferin ona

yorum için teşekkür ederim canımm baya uğraşmış olmalı ben de yaptım aynısını ve çok etkileyici oluyor senin erkek arkadaşın baya romantikmişşaferin ona

Daha bir sürü var böyle canım.. Çok sever böyle şeyler yapmayı, ben onun yanında odun kalıyorum. :)

Daha bir sürü var böyle canım.. Çok sever böyle şeyler yapmayı, ben onun yanında odun kalıyorum. :)
yaa anlatsana canımm. bizim ilişkimizde ben daha detaycıyım. sevgilim daha çok ihtiyacım olan ve beğendiğim şeyleri alır. bi de eksik kalmamak için uğraşır değişik şeyler arar. kıyamam ona ben

yaa anlatsana canımm. bizim ilişkimizde ben daha detaycıyım. sevgilim daha çok ihtiyacım olan ve beğendiğim şeyleri alır. bi de eksik kalmamak için uğraşır değişik şeyler arar. kıyamam ona ben
Canım bir seferinde ilişkimizi bir zaman tüneli şeklinde anlattığı bir video tarzı bişi yapmıştı, fotoğraflarla tarihlerle en başından günümüze kadar.. Sonra ben jelibon hastasıyımdır, o da koca bir kutuya çeşit çeşit jelibonları karıştırmış, güzel notlarla hediye etmişti. Bir de bir exe dosyası hazırlamış bilgisayarda ama tam olarak nasıl tarif ederim bilemiyorum. Program sevgilimin ağzından bana sorular soruyor, benim verdiğim cevaba göre konuşma devam ediyor. En sonunda da bir sürpriz vardı. Bizimkiler genelde bilgisayarda oluyor, uzak mesafe ilişkisi yüzünden.. Bunlar ufak ama uğraşılmış hediyeler ve beni çok mutlu etmişti hepsi ayrı ayrı.. :)

canımm bence hepsi çokk güzel nazar değmesin maşallah

kızlar harikasınız ileriki özel günler için bana ilham verdiniz şimdi aklıma gelen birşeyi paylaşmak istiyorum eşimin 16 haziranda doğum günü var k.vdem den küçüklük fotoğraflarını alıcam kendime birer kopya yaptırıcam her bir fotoğrafı elime alıp tek tek poz vericem bunlarıda bastırıp bir albüm yaptırıyım diyorum sizce nasıl?

albüm değil ama fotoğrafları birleştirip tek bir fotoğraf yapıp biraz daha büyük boy bastırabilirsiniz daha hoş olur düşüncesindeyim

albüm değil ama fotoğrafları birleştirip tek bir fotoğraf yapıp biraz daha büyük boy bastırabilirsiniz daha hoş olur düşüncesindeyim

ay ne bilim ilham yarıda kesildi
şöyle bişey buldum internette süper olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…