Hediye beğenmeyen flört

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polis haftası için yolladım. Benim de doğum günüm bugün. Bana istediğim markanın güneş gözlüğünü sipariş etmiş ama gelince iade edicem.
Tesbih alın, tuğralı yüzük alın, saat alın, sigara kullanıyorsa şarjlı çakmaklar var sigara gözü olan, belki beğenir bddbdb

Tablo gibi seyler zevk isidir hediye olarak uygun degil o size begendigniz gozlugu almisken sizin tablo almaniz sinirlendirmistir hediye konusunda biraz daha onun gercekten isteyecegi ve degisebilecegi ne bileyim kullanabilecegi biseyler tercih ederseniz daha iyi olur yani sonraki iliskilerinizdede tabi. Ama yinede daha duzgun ifade edebilirdi
İyi de aldığım tablodaki sanatçıya bayıldığıni kendi söyledi. Neşet ertaşi paketleyip getiremeyecegime göre ne alabilirdim? Benim zevkim ona uymaz diye kıyafet almadım. Kupa vs de basit kaçar diye almadım. Hem onun sevdiği sanatçıyi aklımda tuttugumu belirtmek hem de kullanışli bir şey olur diye aldım. Neden insanlar evine tablo asmasin ki? Gayet de asiyorlar.

İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.

Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.

#erkeklerkapatılsın

İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.

Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.
İfade ediş biçimi gerçekten yanlış ama hiç ihtiyacı olmayan, tablo asmayan biri için de gerçekten tablo biraz hayalkırıklığı bi hediye. Ben mesela Van Gogh inanılmaz seviyorum ama şu an internetten alınmış bi Van Gogh gelse nereye koyacağımı bilemem. Ne mobilyaların tarzına uyar ne de kiracı olduğum için duvar deldiğime değer. Ama nezaketen bi teşekkür edilir yani o konuda ayıymış. Aldığı hediyeyi (güneş gözlüğü) karşılayacak bişi olmadığı için sinirlenmiş haspam.

Hangi sanatçının, hangi tablosunu göndermiştiniz ?

Neşat Ertaş seviyor diye ölmüş sanatçının ışıklı mışıklı fotoğrafını duvarına asmak istemeyebilir.Bunlar çok riskli hediyeler..söyleyiş tarzı (kızma ama beğenmedim tablo asmıyorum evime). Bence normal. Neden istemediği bir şey olunca ayı oluyor.Yüzbinkez eleştirmişimdir erkekleri ama zevkler ve renkler tartışılmaz

Devam ederseniz işiniz kötü 2 ay ya 2 ay senin onu düşünüp alman bile büyük nimet ona 🙄 alma gibi zorunluluğunda yoktu üstelik teşekkür eder atardı bi köşeye en azından sana belli etmeseydi ukala!

Harry Potter modeli vs yüzünüze gitmeyen birşey olsa takar mıydınız? İstediğiniz güneş gözlüğü sipariş etmiş neresi ayı
Takmazdim. Ama hediyeni beğenmedim diye de cikismazdim. Teşekkür eder geçerdim. Benim istediğim bu zaten. Beğenmeyebilir ama kimse kafasına silah dayamadi beğenmedim demesi için. Biraz nezaket zor olmasa gerek.

Hangi sanatçının, hangi tablosunu göndermiştiniz ?

Polis haftası için yolladım. Benim de doğum günüm bugün. Bana istediğim markanın güneş gözlüğünü sipariş etmiş ama gelince iade edicem.

Çoktan engelledim. Çok kalbim kırıldı valla. Hediyesini falan da istemiyorum.

Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.

Sevdiği bir sanatçının tablosu deyince: adamın resme ilgisi var, adama bir resim tablosu aldınız sanmıştım.

Led ışıklı Neşet Ert.aş tablosu alıp, göndermek nedir ? :olamaz:

Sizin bu yaratıcı düşünce tarzınıza bakarak; adam da polis diye tahmin ediyorum.

Gönderdiğiniz hediyeden sonra, biri engelleyecekse o adam olmalıydı.

Hayır, sevdiği bir sanatçı var şarkıcı yani. Neşet ertaş. Onun resmi ve bir şarkı sözünün olduğu LED ışıklı bir tablo almıştım.
Neşet babayı ben de çok severim mesela ama her gün duvarımda ışıklı ışıklı bir Neşet Ertaş'a bakmak ister miydim, hayır. Barış Manço da ha keza öyle mesela, şarkılarıyla büyüdük ama ışıklı tablosu?
Siz teşekkür etmediği için gönül koymakta çok haklısınız ama gene de ayrılmadan önce bi düşünün

İyi de aldığım tablodaki sanatçıya bayıldığıni kendi söyledi. Neşet ertaşi paketleyip getiremeyecegime göre ne alabilirdim? Benim zevkim ona uymaz diye kıyafet almadım. Kupa vs de basit kaçar diye almadım. Hem onun sevdiği sanatçıyi aklımda tuttugumu belirtmek hem de kullanışli bir şey olur diye aldım. Neden insanlar evine tablo asmasin ki? Gayet de asiyorlar.
Neset ertasi adam niye duvarina assin yani adamin resmiyse bide kusura bakmayin ama facia yani herkesin sevdigi sanatcilar vardir da duvarimiza asmiyoruz yani duvarina tablo asiyodur asmiyodur yinede zevki olabikir olmayabilir. Adamin ne giydigini aonucta gozunuzle goruyorsunuz markasi falan bellidir en iyisi en basiti giydigi markadan bir hediye olurdu bundan kolay hediyemi var alinmayinda hediye seciminiz kotu yani ne derseniz deyin

Hediye seçiminiz kötü evet ama insan beni düşünmüş, hala unutmamış benimle ilgili ayrıntıları, göstermek istemiş diye sevinir 2 aylık flörtte. Takıldığı şeyin hediyenin ne olduğu olması da yani..

Sevdiği bir sanatçının tablosu deyince: adamın resme ilgisi var, adama bir resim tablosu aldınız sanmıştım.

Led ışıklı Neşet Ert.aş tablosu alıp, göndermek nedir ? :olamaz:

Sizin bu yaratıcı düşünce tarzınıza bakarak; adam da polis diye tahmin ediyorum.

Gönderdiğiniz hediyeden sonra, biri engelleyecekse o adam olmalıydı.
Ya ben de sizin gibi düşündüm, ne incelik neden asmasın ki dedim. Ama tablo(?) kusura bakılmasın ama bir hayal kırıklığı…

Söyleyiş tarzı kabadır, orda hatalı davranmış olabilir, ama hediye de çok başarısız olmış maalesef…

Neset ertasi adam niye duvarina assin yani adamin resmiyse bide kusura bakmayin ama facia yani herkesin sevdigi sanatcilar vardir da duvarimiza asmiyoruz yani duvarina tablo asiyodur asmiyodur yinede zevki olabikir olmayabilir. Adamin ne giydigini aonucta gozunuzle goruyorsunuz markasi falan bellidir en iyisi en basiti giydigi markadan bir hediye olurdu bundan kolay hediyemi var alinmayinda hediye seciminiz kotu yani ne derseniz deyin
Senin anlamadığın şey insanlar hediyeyi tepe tepe kullansın, işlerine yarasın diye hediye alınmaz. Hiç değilse birincil amaç bu değildir. Amaç düşünmektir inceliktir nezakettir. Hediyeyi beğenir beğenmez mesela o değil. Ama begenmese bile insan olan beğenmedim yaaa demez dememeli. Bir teşekkür etmek zor değil. Sanki fare zehri yollamışim. Banane kullanır kullanmaz asar asmaz umrumda değil. Ama hediye almak-vermek böyle bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X