• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları hedefsizim :(

senac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
33
3
86
Merhabalar herkese :) ben 11. Sinif ogrencisiyim hedef secme konusunda ailemin cevremden kimsenin bana yardimi olmuyo malesef. Esit agirlik yani tm okuyorum calismaya bu seneden baslamak istiyorum seneye yuklemek istemiyorum. Ama nereden baslayacagimi bilmiyorum dershane icin 12. Sinifi beklemeyi dusunuyorum bolumumun meslek secenekleri beni yonlendirebileceginiz bi meslek olursa cok sevinirim :) bi hedefim olmadigi icin cabalayamiyorum yapilacak yorumlar icin simdiden tesekkur ederim :)

Merhabalar herkese :) ben 11. Sinif ogrencisiyim hedef secme konusunda ailemin cevremden kimsenin bana yardimi olmuyo malesef. Esit agirlik yani tm okuyorum calismaya bu seneden baslamak istiyorum seneye yuklemek istemiyorum. Ama nereden baslayacagimi bilmiyorum dershane icin 12. Sinifi beklemeyi dusunuyorum bolumumun meslek secenekleri beni yonlendirebileceginiz bi meslek olursa cok sevinirim :) bi hedefim olmadigi icin cabalayamiyorum yapilacak yorumlar icin simdiden tesekkur ederim :)
Dershaneler Eylül 2015 te kapanacak ama,meslek olarak kendine neyi uygun görüyorsan onu seçeceksin,tm olduğun için hukuk,işletme,sınıf öğretmenliği,psikoloji,rehberlik ve psikolojik danışmanlık olur yine istiyorsan çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği olur.

Merhabalar herkese :) ben 11. Sinif ogrencisiyim hedef secme konusunda ailemin cevremden kimsenin bana yardimi olmuyo malesef. Esit agirlik yani tm okuyorum calismaya bu senedn baslamak istiyorum seneye yuklemek istemiyorum. Ama nereden baslayacagimi bilmiyorum dershane icin 12. Sinifi beklemeyi dusunuyorum bolumumun meslek secenekleri beni yonlendirebileceginiz bi meslek olursa cok sevinirim :) bi hedefim olmadigi icin cabalayamiyorum yapilacak yorumlar icin simdiden tesekkur ederim :)
bende çok hedef koydum kendime ama bi zaman sonra caydım istediklerimden. bence hedefin "alabileceğın en yüksek puanı almak" olmalı. yani benim şuanki hedefim bu.

Back