• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedeflere Ulasma Zamani :)

MissCandy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
138
1
16
Diğer
Merhabalar,
Eskiden hedefler belirleyip bu hedeflere ulasmaya calisirdim ve basarirdim. Uzun zamandir hicbir sey basaramiyorum. Ama artik basarmak istiyorum, hayatima bir ceki duzen vermek istiyorum.
Ama nasil yapsam nereden baslasamki.

Son düzenleme:
Aslinda cok guzel bi konu olmus bu... Son gunlerde cok düsündügüm bi konus bu simdiye Kadar hic hedef koymadim kendimi hayati hep geldigi gibi aldim bazen ise kader deyip gectim... Simdi ise kaderimi kendi elime almak istiyorum yani yolumu kendim belirlemek istiyorum... Hedefler koyup hayaller kurup gerceklestirmek istiyorum fakat senin gibi bende nereden baslayacagimi bilmiyorum... Hayal kuruyorum ya da bi hedef koyuyorum kendime fakat bilincaltim bana Engel oluyo senin istedigin seyler zaten olmuyo pes et gibi birakiyorum belki beraber bi yolunu bulabiliriz

Bir hedef belirlemek işin yarısını oluşturur. Sonrasında çıkabilecek olan engeller karşısında kararlı olmak da önemlidir. Yalnız, mutlaka bir engel çıkacağını da söyleyemeyiz. Bu şekilde düşünmek, kendi kendimize engeli çekmek anlamına gelir... Aslında hedefe giderken yolumuza çıkan ve kolay kolay aşılamayacak gibi duran bir engel, bazen birazcık yaratıcılıkla ortadan kaldırılabilir. Bazen de durup beklemek ve bu sırada da bizi geliştirecek diğer konulara odaklanmak gerekebilir; sonrasında engelin kendiliğinden ortadan kalkması bile söz konusu olabilir... Burada önemli olan nokta, hiçbir koşulda canımızı sıkmamamızdır. Keyifli ruh halini koruduğumuz sürece engelleri de mümkün olduğunca kendimizden uzak tutmuş oluruz. Eğer belli bir engeli bir türlü aşamıyorsak da kendimizi elimizden geleni yaptığımız için takdir eder ve başka bir hedefi düşünebiliriz. Hayatta yollar asla bir-iki taneden ibaret değildir.

Back
X