• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim için yeni bir başlangıııç :)

bayanelma

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
6
0
6
35
Ankara
Merhabaaa :16: kimler okur, kimler okumaz bilemiyorum ancak sabah başlayacağım programımı elimden geldiğince sizlerle paylaşmak istiyorum :)) Elma diyeti yaptım geçen hafta ve 2 kilo verdim, kaldı 6 kilom :) Kendi kendime ' Bugün ne yedim ?' listesi yaptım ancak bunu benden başka kimse görmedikçe sürekli kaçamaklar yaptığımı farkettim o yüzden artık burada devam edeceğim :17: Sağlık sorunumdan dolayı spor yapamıyorum ama bu durum geçici tabiki en kısa sürede sporlu günlerime dönmeyi umut ediyorum :16: Haydi bakalım kendime sabır ve irade, sizlere de mutlu günler diliyorum arkadaşlar :)) :42: :16:

Merhabaaa :16: kimler okur, kimler okumaz bilemiyorum ancak sabah başlayacağım programımı elimden geldiğince sizlerle paylaşmak istiyorum :)) Elma diyeti yaptım geçen hafta ve 2 kilo verdim, kaldı 6 kilom :) Kendi kendime ' Bugün ne yedim ?' listesi yaptım ancak bunu benden başka kimse görmedikçe sürekli kaçamaklar yaptığımı farkettim o yüzden artık burada devam edeceğim :17: Sağlık sorunumdan dolayı spor yapamıyorum ama bu durum geçici tabiki en kısa sürede sporlu günlerime dönmeyi umut ediyorum :16: Haydi bakalım kendime sabır ve irade, sizlere de mutlu günler diliyorum arkadaşlar :)) :42: :16:

Hayırlısı olsun şimdiden diyelim güzel haberleri bekliyoruz o halde :))) gerçekten bu elma diyeti işe yarıyo mu? eğer yarıyosa teyzeme önericem :))

Hayırlısı olsun şimdiden diyelim güzel haberleri bekliyoruz o halde :))) gerçekten bu elma diyeti işe yarıyo mu? eğer yarıyosa teyzeme önericem :))

Tşekkür ederiim, inşallah bende güzel haberleri paylaşmak çok isterim :) :16: Kendim de dahil olmak üzere çevremde yapanlardan sonuç alamayan kimseyi bilmiyorum canım, herkes en azından haftada 2 kilo verdi :) İnternette de araştırdım baya ve yapanlar çok memnun, herhangi bir sağlık sorunu yoksa denenmeli bence :) (En azından 1 hafta) :))

slm inanki bende once okudukca boyle dedim ne oluyo onca diyet yaptim olmadi bakalim insallah bu okuduklarim bana ilham ve irade verir cunki bugun 1.5 kilo vermisim boyle her hafta cuma tartilicam artik ve size bildirecegim hic ac kalmadim hatta elma cok bile geliyo bende spor yapamiyorum ama burdan birbirimize lutfen desteklerimizi verelim:46::46::46::46::46:

İyi akşamlaar :) Sabah başladığım programımı ilk gün kaçamaklarıyla da olsa bitirdim, normalde kendimi tutardım kaçamak yapmazdım ama regl dönemim yaklaşıyor tutamadım boğazımı :30:

Sabah : 3 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, 1 bardak şekersiz çay, ince bir dilim beyaz peynir, 2 domates ve 1 salatalık
Ara : 1 tane kivi
Öğlen : Makarnayı çok sevdiğim için bu süre içinde az ve tuzsuz şekilde tüketmeye özen göstereceğim. O yüzden marul, havuç, domates, salatalık, beyaz peynirle yaptığım salataya 4 yemek kaşığı yağsız ve tuzsuz makarna ekledim.
Ara : 1 tane dido :17:
Akşam : 3 yemek kaşığı yoğurt, 1 dilim ekmek ve yarım porsiyon zeytinyağlı barbunya

Bugünü böyle kapattım, yarın yeni birgün ve ben boğazımı tutacağım çok kararlıyım :128: Hepinize hayırlı akşamlaaaar :16: :16:

Back
X