- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Takımlara katılabilirsin bende 10 cu takımdayım hem sohbet muhabbet hemde eğlenerek kilo veriyor insan motive de oluyorbir zamanlar 170 boy 45 kiloydum herkes zayıfsın kilo al diye baskı kuruyordu bende 50 olsam yeter diye düşünüyordum. bu süreçte hiç iştahım yoktu, zaten zayıfım ya fast food hamburger tarzı şeylere yöneldim üni çıkışı 1000 kaloriye yakın hamburgerler yedim. iştahım oldukça açıldı, hedef çoktan aşıldı 57 kilo oldum, evlendim. 7 aylık evliliğimde şuan kendimi 63 kiloda buldum. 7 ayda 6 kilo almışımmm! oldukça hareketsiz bir yaşamım var. spor yapmaya bünyem alışık değil 2dkda kalbim çarpıyor mesela.
belki normal denebilir ama bu kiloda olmak beni hiç mutlu etmiyor. eskiden kendimi daha çok beğeniyordum. 40 beden pantolon giyiyorum. göbek, basen, gıdık hepsi çıktı ortaya.
7 Nisan Çarşamba günü diyete başladım. hareketsiz biri ve benim kilo için 1700 günlük kalori ihtiyacı gösteriyor. bende günlük 1000kaloriyi geçmemeye ya da sınırda kalmaya çalışıyorum. ara öğünlerde kefir, activia probiyotik yoğurt veya az miktarda kuru üzüm-leblebi, yeşil elma bu dördünden her gün birini kullanıyorum. belki ilerleyen zamanlarda başka alternatiflere yönelirim.
sabahları bir dilim kepek ekmeği, light beyaz peynir, domates, 2 adet zeytin
öğlen 1 dilim ekmek, kabak çorbası veya başka bir çorba alternatif olabilir
akşam tavuk ızgara ya da ton balığının yağını iyice süzüp yiyorum. veya sadece çorba ve bir dilim ekmek yiyorum.
bu 4 gün böyle geçti bakalım neler olacak.
Aynen bende sizin gibi az bir kilo vermem lazım ama vir türlü veremiyorum, çok fazla rahatsız olmadığım için hep erteledim şimdi bide karantinadan 2 kilo almıştım 1 kilosunu anca 1 ayda verdimbir zamanlar 170 boy 45 kiloydum herkes zayıfsın kilo al diye baskı kuruyordu bende 50 olsam yeter diye düşünüyordum. bu süreçte hiç iştahım yoktu, zaten zayıfım ya fast food hamburger tarzı şeylere yöneldim üni çıkışı 1000 kaloriye yakın hamburgerler yedim. iştahım oldukça açıldı, hedef çoktan aşıldı 57 kilo oldum, evlendim. 7 aylık evliliğimde şuan kendimi 63 kiloda buldum. 7 ayda 6 kilo almışımmm! oldukça hareketsiz bir yaşamım var. spor yapmaya bünyem alışık değil 2dkda kalbim çarpıyor mesela.
belki normal denebilir ama bu kiloda olmak beni hiç mutlu etmiyor. eskiden kendimi daha çok beğeniyordum. 40 beden pantolon giyiyorum. göbek, basen, gıdık hepsi çıktı ortaya.
7 Nisan Çarşamba günü diyete başladım. hareketsiz biri ve benim kilo için 1700 günlük kalori ihtiyacı gösteriyor. bende günlük 1000kaloriyi geçmemeye ya da sınırda kalmaya çalışıyorum. ara öğünlerde kefir, activia probiyotik yoğurt veya az miktarda kuru üzüm-leblebi, yeşil elma bu dördünden her gün birini kullanıyorum. belki ilerleyen zamanlarda başka alternatiflere yönelirim.
akşam tavuk ızgara ya da ton balığının yağını iyice süzüp yiyorum. veya sadece çorba ve bir dilim ekmek yiyorum.
11 nisan
boyun 32cm
bel 74cm
kalça 99cm
yağ oranı: 28
Gayet güzel bence, form çaylardan da faydanakabilirsiniz, bu arada yoğurt içine toz zerdeçal toz zencefil ve toz tarçın katarak bir miktar yemenizi öneririm arada, kür gibi değil de arada destek olarak güzel oluyor bende bşeyler değliltiriyor, kendime iyi gelen şeyleri sizle de paylaşayım yeşilçay,kirazsapı,karanfil çayı yapıyorum demleme, hazır çaylardan değil, bunu her gün içince ciddi ödem atıyorsunuz, tansiyon problemi olanlara yeşilçay önerilmiyor ama araştırmadan kullanmayın yinedenormalde öğlenleri de yemek yiyorum ama bugün yemek istemedim. 5. günüm biraz kilo vermek için hızlanmak istedim. zor bir gün oldu.
09:00
sade kahve
11:00
kibrit kutusu light beyaz peynir
2 zeytin
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
13:30
probiyotic incirli yoğurt 100 gr
14:30
yeşil çay
15:00
küçük yeşil elma
18:00
200 gr ızgara tavuk
19:30
200 ml sade kefir (1 tatlı kaşığı bal ekledim)
hadi bakalım merakla bekliyorum çarşambayı7 Nisan Çarşamba 63 kg
14 Nisan Çarşamba ?
tavsiyeler için teşekkür ederim, aslında bizim kilo vermemiz daha zor çünkü kalori ihtiyacımız da kilomuza göre az oluyorAynen bende sizin gibi az bir kilo vermem lazım ama vir türlü veremiyorum, çok fazla rahatsız olmadığım için hep erteledim şimdi bide karantinadan 2 kilo almıştım 1 kilosunu anca 1 ayda verdim167 boy 54kiloyum yemek yiyince 55oluyorum, böyle 2 kiloyu kafaya takınca da insanlar dalga geçiyo ama mutlu olduğum kiloda olmak istiyorum bende, yemek yiyince 53 olsam süper olacak bir de bölgesel incelmem lazım kalça ve bacaklar vücuduma göre geniş duruyor bence, 26 beden pantolona girebiliyorum ama nefes alamıyorum 26 beden pantolonda nefes almak hedefim, şimdi bi de ramazan var önümüzde kilo almam inşallah
Gayet güzel bence, form çaylardan da faydanakabilirsiniz, bu arada yoğurt içine toz zerdeçal toz zencefil ve toz tarçın katarak bir miktar yemenizi öneririm arada, kür gibi değil de arada destek olarak güzel oluyor bende bşeyler değliltiriyor, kendime iyi gelen şeyleri sizle de paylaşayım yeşilçay,kirazsapı,karanfil çayı yapıyorum demleme, hazır çaylardan değil, bunu her gün içince ciddi ödem atıyorsunuz, tansiyon problemi olanlara yeşilçay önerilmiyor ama araştırmadan kullanmayın yinede
yulaf ezmesi öneririm size, yoğurda katıp tarçın ekleyip yiyorum ben çok seviyorum,
hadi bakalım merakla bekliyorum çarşambayı
Sadece tatlı yememek bile çok farkettiriyor, beni tatlılar mahvetti, bide şişiyosun tatlı yedikçe, sindirimi de yavaşlatıyo sanırım çok kabızlık oluyo bende, bu da engelliyo kilo vermeyi, verilecek kilo az olunca daha zor gidiyo bende öyle düşünüyorum, sizin bacak ölçünüz nedir bnm 55 bacağın en kalın yeri ve çok fazla olduğunu düşünüyorum, aslında kalın durmuyor ama ince de değil, bacaklarımı birleştirdiğimde arada boşluk kalmıyor amatavsiyeler için teşekkür ederim, aslında bizim kilo vermemiz daha zor çünkü kalori ihtiyacımız da kilomuza göre az oluyorben biraz yavaş kilo vereceğimi düşünüyorum ama eskisi gibi fast food, beyaz ekmek vs. yemediğimden umarım farkeder.
baktım benim 60 cm'mişSadece tatlı yememek bile çok farkettiriyor, beni tatlılar mahvetti, bide şişiyosun tatlı yedikçe, sindirimi de yavaşlatıyo sanırım çok kabızlık oluyo bende, bu da engelliyo kilo vermeyi, verilecek kilo az olunca daha zor gidiyo bende öyle düşünüyorum, sizin bacak ölçünüz nedir bnm 55 bacağın en kalın yeri ve çok fazla olduğunu düşünüyorum, aslında kalın durmuyor ama ince de değil, bacaklarımı birleştirdiğimde arada boşluk kalmıyor ama
nası incelticez bunları yabaktım benim 60 cm'miş
Canım benimle aynı durumdasın benim kilom da o kadar ama ben 45 kilo olmadım hiç 55 kilodan 63 çıkdım,şimdi 2 yıldr veremiyorum.Su orucu yapmak istiyorum şimdi 10 günlük ölçülerimiz,boyumuz aynıbir zamanlar 170 boy 45 kiloydum herkes zayıfsın kilo al diye baskı kuruyordu bende 50 olsam yeter diye düşünüyordum. bu süreçte hiç iştahım yoktu, zaten zayıfım ya fast food hamburger tarzı şeylere yöneldim üni çıkışı 1000 kaloriye yakın hamburgerler yedim. iştahım oldukça açıldı, hedef çoktan aşıldı 57 kilo oldum, evlendim. 7 aylık evliliğimde şuan kendimi 63 kiloda buldum. 7 ayda 6 kilo almışımmm! oldukça hareketsiz bir yaşamım var. spor yapmaya bünyem alışık değil 2dkda kalbim çarpıyor mesela.
11 nisan
boyun 32cm
bel 74cm
kalça 99cm
yağ oranı: 28
Nasıl yapıyorsunuz su orucunu, ne kadar süre yaniCanım benimle aynı durumdasın benim kilom da o kadar ama ben 45 kilo olmadım hiç 55 kilodan 63 çıkdım,şimdi 2 yıldr veremiyorum.Su orucu yapmak istiyorum şimdi 10 günlük ölçülerimiz,boyumuz aynı
bana sağlıksız geliyor böyle diyetler, bir de benim tansiyonum düştüğü için normal oruç bile tutamıyorum şuanda :) kalori hesabı yaparak vermeye çalışıyorumCanım benimle aynı durumdasın benim kilom da o kadar ama ben 45 kilo olmadım hiç 55 kilodan 63 çıkdım,şimdi 2 yıldr veremiyorum.Su orucu yapmak istiyorum şimdi 10 günlük ölçülerimiz,boyumuz aynı
Youtubeda videolar var canim onlara bakiyorum,b3nde 3 gunluk yapmiştim bi ara .şimdi 10 gunluk yapmak istiyorum.kilo vermekten daha çok birikmiş toksinleri atmak istiyorum,sonrasında daha sağlikli beslenmek için.saat 8ten sora başliyorum inşallahNasıl yapıyorsunuz su orucunu, ne kadar süre yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?