- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- Konu Sahibi bendekidurumlar
bir zamanlar 170 boy 45 kiloydum herkes zayıfsın kilo al diye baskı kuruyordu bende 50 olsam yeter diye düşünüyordum. bu süreçte hiç iştahım yoktu, zaten zayıfım ya fast food hamburger tarzı şeylere yöneldim üni çıkışı 1000 kaloriye yakın hamburgerler yedim. iştahım oldukça açıldı, hedef çoktan aşıldı 57 kilo oldum, evlendim. 7 aylık evliliğimde şuan kendimi 63 kiloda buldum. 7 ayda 6 kilo almışımmm! oldukça hareketsiz bir yaşamım var. spor yapmaya bünyem alışık değil 2dkda kalbim çarpıyor mesela.
belki normal denebilir ama bu kiloda olmak beni hiç mutlu etmiyor. eskiden kendimi daha çok beğeniyordum. 40 beden pantolon giyiyorum. göbek, basen, gıdık hepsi çıktı ortaya.
7 Nisan Çarşamba günü diyete başladım. hareketsiz biri ve benim kilo için 1700 günlük kalori ihtiyacı gösteriyor. bende günlük 1000kaloriyi geçmemeye ya da sınırda kalmaya çalışıyorum. ara öğünlerde kefir, activia probiyotik yoğurt veya az miktarda kuru üzüm-leblebi, yeşil elma bu dördünden her gün birini kullanıyorum. belki ilerleyen zamanlarda başka alternatiflere yönelirim.
sabahları bir dilim kepek ekmeği, light beyaz peynir, domates, 2 adet zeytin
öğlen 1 dilim ekmek, kabak çorbası veya başka bir çorba alternatif olabilir
akşam tavuk ızgara ya da ton balığının yağını iyice süzüp yiyorum. veya sadece çorba ve bir dilim ekmek yiyorum.
bu 4 gün böyle geçti bakalım neler olacak.
11 nisan
boyun 32cm
bel 74cm
kalça 99cm
yağ oranı: 28
belki normal denebilir ama bu kiloda olmak beni hiç mutlu etmiyor. eskiden kendimi daha çok beğeniyordum. 40 beden pantolon giyiyorum. göbek, basen, gıdık hepsi çıktı ortaya.
7 Nisan Çarşamba günü diyete başladım. hareketsiz biri ve benim kilo için 1700 günlük kalori ihtiyacı gösteriyor. bende günlük 1000kaloriyi geçmemeye ya da sınırda kalmaya çalışıyorum. ara öğünlerde kefir, activia probiyotik yoğurt veya az miktarda kuru üzüm-leblebi, yeşil elma bu dördünden her gün birini kullanıyorum. belki ilerleyen zamanlarda başka alternatiflere yönelirim.
sabahları bir dilim kepek ekmeği, light beyaz peynir, domates, 2 adet zeytin
öğlen 1 dilim ekmek, kabak çorbası veya başka bir çorba alternatif olabilir
akşam tavuk ızgara ya da ton balığının yağını iyice süzüp yiyorum. veya sadece çorba ve bir dilim ekmek yiyorum.
bu 4 gün böyle geçti bakalım neler olacak.
11 nisan
boyun 32cm
bel 74cm
kalça 99cm
yağ oranı: 28
Son düzenleyen: Moderatör: