yazdan hem ici dolu hem boş koyayım öyleyse şu an fiyatlar çok yüksek zaten en güzeli mevsiminde .. bu gidişle bir difriz alabilirimyazın içini temizleyip boş olarak poşetledim
pazar günü pişirirken iç hazırladım ama fazla geldi, içi dolu şekilde tekrar buzluğa koydum, başka bir güne yemeğim hazır oldu. eğer içi dolu koyarsam çözdürmeden tencereye koyup, yağ, salca, tuz sosunu yapıp çoook az su ile pişiriyorum. lezzeti değişmiyor
canım ayıklayıp koyarım da böyle olmayacak difriz şart sanirim.Ben biberleri ayiklayip attim buzluga.
Sonra icini hazirliyorum taze. Biberleri cikariyorum buzu çozulmeden hemen icini doldurup pisiriyorum.
Ben geçen sene bimden Regal marka aldım, alırken çok tereddutte kaldım ama kesinlikle tavsiye ederimyazdan hem ici dolu hem boş koyayım öyleyse şu an fiyatlar çok yüksek zaten en güzeli mevsiminde .. bu gidişle bir difriz alabilirim
bir ara düşündük boyu astarini gecer muhabbetine dondu. yaktığı elektrik difriz ücreti vs. derken vazgeçtik.Ben geçen sene bimden Regal marka aldım, alırken çok tereddutte kaldım ama kesinlikle tavsiye ederim
On TL fark etti benim faturada, onu da kettili kaldırarak dengeledim :)bir ara düşündük boyu astarini gecer muhabbetine dondu. yaktığı elektrik difriz ücreti vs. derken vazgeçtik.
bunu tekrar gündeme getirebilirim
kesinlikle haklisin alırsam yaz mevsimine kaar almalıyım. yaz meyveleri koyup komposto ve tatlılarda da kullanirimBir de tabi bu sene mutfak masrafim çok çok düştü,
Et,sebze yazdan herşeyi ucuz alıp doldurunca ilk senede kendini amorte etti bence
Aynen cnm bende yazın küçük poşetlerde erik ve şeftali karışık bayağı bı doldurmuştum. Komposto için çok güzel oluyor hatta bugün son poşet imi d e .kullandım malum artık boşaltmak lazim . hazır meyve suyu de sokmam evime kola vs qska o yüzden çok güzel oluyor dondurucu ve kuru meyvelerden hoşaf vskesinlikle haklisin alırsam yaz mevsimine kaar almalıyım. yaz meyveleri koyup komposto ve tatlılarda da kullanirim
bende severim barbunya yine koyacağım bu sene daha planlı yapacağım kısmet olursaMaşallah kızlar. Yazdan karınca gibi istifliyorsunuz. Bende attım bu sene. Rahatlığı çok güzel. Bitmedi de daha. Barbunya çok attım. Çokta severim. Bakalım bu senede atıcam inş. Derin dondurucum yok ama işte buzluğa sığdığı kadar. Sebzeyi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?