günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar
Bugün sabah
Bir dilim çok tahıllı ekmekten peynirli tost yaptım, bir haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 tane ceviz,1 tane gün kurusu ve yeşil cay
oh hadi inşallah bakalım:)) benim 10 gün sonra reglimPazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
Bugün regli oldum sonuna doğru 2 kiloya yakını gidiyor benden tabi öncesinde fazlalastiriyor sonra gidiyor
tabi ki hoşgeldin. pazartesi tartılırsın not ederiz seni de. ama bugünden başla tabi. emziriyorsan herşeyden ye tabi ama hamurişi ve tatlı yok. onlar süt yapmıyor sonuçta. onun yerine kuruyemiş kuru meyveler tercih edebilirsin. yürüyüş yapabilirsen iyi olur yada evde bi egzersiz. biz şeker ve un tüketmiyoruz bir de yağlı şeyler, az miktar hakiki zeytinyağı hariç.merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz?
selam canım. evet hem ekmek hem kaşar hem de ölçüsüz yağ fazla olmuş:) neyse telafi edeceksin nasılsa.Selam kizlar.
Sabah tam bugday ekmekli kasarli tost. Ince kestim kasari.
Ara 2 cay bardagi sut
Ogle zeytinyagli sirkeli salata
Zeytinyagi olcusuz koydum, cok fazla oldufazla kalori almis oldum. Aksam sebze ve yogurt yicem.
selam canım. evet hem ekmek hem kaşar hem de ölçüsüz yağ fazla olmuş:) neyse telafi edeceksin nasılsa.
vay çok iyiymiş:) olur olur yine:)Eki Görüntüle 2111999
Eski gunluge baktim simdiSuveybe13 nasil geri almisiz o kadar kiloyu, kafami duvarlara vurasim geldi :)
12.00
şekersiz Türk kahvesi. aç değilem hi hi:)
vay çok iyiymiş:) olur olur yine:)
Bu güncel olmayan hali galiba ben 58 olmuştum daha vahim yaniEki Görüntüle 2111999
Eski gunluge baktim simdiSuveybe13 nasil geri almisiz o kadar kiloyu, kafami duvarlara vurasim geldi :)
Canım ben zeytinyağı ve tereyağından hiç kesmedim kilo verimimide olumsuz etkilemedi bence korkmaSelam kizlar.
Sabah tam bugday ekmekli kasarli tost. Ince kestim kasari.
Ara 2 cay bardagi sut
Ogle zeytinyagli sirkeli salata
Zeytinyagi olcusuz koydum, cok fazla oldufazla kalori almis oldum. Aksam sebze ve yogurt yicem.