HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Suveybe13 canim nasilsin? O kadar emek verdik, geri aldik kilolari 70e ciktim sanirim ben de bugun yeniden basladim.

Kizlar ben de araniza katilabilir miyim? 60a kadar dusmustum ama 10 kiloyu geri aldim 6-7 ay gibi bir surede.
Sorma canım ya aslında 62 de uzun süre kaldım sonra dedim ki tekrar basliyayim bir kaç gün yaptım yaptım surduremedim daha fazla yemeye başladım son bir ayda 70 i gördüm
Burada daha iyi oluyor diğer türlü tek başıma motive olamadım
liliyaa günlük sahibi
Ama ben seni aramızda görmeyi çok isterim beraber çok güzel kilolar verdik zamanında

tabi ki buyrun sevinirim:)
kakaovanilya

Suveybe13 canim nasilsin? O kadar emek verdik, geri aldik kilolari 70e ciktim sanirim ben de bugun yeniden basladim.

Kizlar ben de araniza katilabilir miyim? 60a kadar dusmustum ama 10 kiloyu geri aldim 6-7 ay gibi bir surede.
hedeflerimiz aşağı yukarı aynı. 10 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin?
hoşgeldin bu arada:)

Ben de olamadim bir turlu, 64-65te kaldim ben uzun bir sure ama sonra ben de 1 ayda 70e ciktim. Daha once basardik, azicik motivasyonla yine basaririz eminim :)

hedeflerimiz aşağı yukarı aynı. 10 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin?
hoşgeldin bu arada:)

Hos bulduk, tesekkurler :) ben toplamda 11-12 kilo verdim 3 ayda. Simdi de hedefim yine ayda 4 kilo, en kotu ihtimalle 3 ya da 3.5. Diyete baslamakta buyuk sıkıntı cekiyorum ben, kilolari geri almaya baslayinca bircok kez yeniden baslamayi denedim ama bir iki gunde pes ettim. Ama birkac hafta hic bozmadan yapinca gerisi cok kolay geliyor benim icin. Yine sizinkine benzer bir postta verdim bu 10 kiloyu, suveybeyle de oradan tanisiyoruz. Cok iyi gidiyorduk valla ama araya yaz tatili falan girince dagildim ben :) Yarin sabah tartilip kilomu da yazarim.

anladım canım. ben de haftada 1 kilo vermek istiyorum başlıktan da anlaşılacağı gibi. '
birbirimizi motive edelim destek olalım inşallah başaracaz birlikte:)
tamam bekliyorum kilonu.
bu arada benim tartı bozuk sanırım. 1-2 kilo bir aşağı bir yukarı oynuyor. daha kaliteli bişey almam lazım

Benim yaptigim belli bir diyet yok. Gecen sene ne yaptiysam yine aynisini yapicam. Karbonhidrati mumkun oldugunca az tuketiyorum ben. Kirmizi et normalde cok yerim ama benim kilo vermemi cok yavaslattigi icin de onu da pek yememeye calisiyorum. Yumurta, sebze ve yogurt yiyicem genel olarak. Is dolayisiyla yemek icin firsat olmadiginda da altinbasak ya da eti form yiyordum bazen ayakustu. Fazla olmamak kaydiyla da et. Yine bunlari yapicam.

Gunaydin kizlar. Yeni uyandim, tartildim 69.8 ciktim. Tam olarak 9.5 kilo geri almisim Ama kesin vericez hep birlikte inaniyorum, icimde bir pozitiflik var :) Kahvalti 1 dilim tam bugday tost ekmegine cok az krem peynir surdum, 1 tane de haslanmis yumurta. Sutlu nescafe iciyorum su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…