HEDEF: ** haftada 1 kilo **

merhaba kızlar.kahvaltıda 1 buçuk haş yumurta peynir 2 dil salam salatalık domates 5 zeytin çay.kaşımı falan aldırdım geldim.kuaförümle konuştum bayram sonu saçımı değişiyorum.bu renk büyük gösteriyor beni küllü renk yapıcam.

canım benim.Rabbim öyle bir anda çıkarır ki karşına mucizeni hemde hiç beklemediğin anda. bende 3 yıl tedavi gördüm 1 dr tüp bebek dışında hamile kalman mümkün değil dedi.intihara bile kalktım.6 ay sonra ilaç tedavisiyle mucizem buldu beni.bak şimdi 2 yaşına girecek.kayınvalidemi haçç anlatmicam onun öbür tarafta yatacak yeri yok bana öyle şeyler yaptı ki insan değil dersin.onun yüzünden boşanma noktasına geldik.sen sakin ve sabırlı bir şekilde bekle.ama bu arada tedavini gör iyi bir dr la.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.haaa bide şöyle birşey var kimisi üstüne ceket atsan hamile kalır bir bakmışsın doğurmuş.bize herşey meşşakatli geliyor.şükürle sabırla bekle canım

kızlarrrr kurbana kadar inşallahh 65 i görürüm yaaa. elbiseler şimmdiden dolabımda küçük beden.saçımı da boyicam.yaa inşallahh 65 i görürüm kurban bayramınabu bayram hedefim 75 di çok şükür ona kavuştum.kurbana da ulaşırım inşallahh

İsteyen kendi yapsın bi tane söyle

öğle iyi kaçırdım valaaaa karpuz büyük dilim ayranlı çorba yarım kase yoğurt ve 3 dilim ekmek karpuzu kaşarla yedim ekmegin arasına koydum koydum karpuz kaşar yaptımmmm akşama ablam köfte patates yapcakmış ordada kaçırırım bayramda hertürlü gidişat kötü evde bakalm nolcak

Değişiklik iyidir insan kendini iyi hissediyor. Ben saçımı kestirmistim geçende. Çok da değil ha, ucundan alacaktı sadece. Saçımın içine etti kadın.

Cok iyi anliyom canim seni insanlar cok kirici oluyorlar

Reactions: Cac
Neyse bayramin tadini cikar donunce acisinida diyetten cikarirsin

Reactions: Cac
Tamm foto at bakalim nasil olcak merak ederim ben

Aynen canim çok doğru soyluyorsun

Insallah canim hersey gonlumuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…