canım benim.Rabbim öyle bir anda çıkarır ki karşına mucizeni hemde hiç beklemediğin anda. bende 3 yıl tedavi gördüm 1 dr tüp bebek dışında hamile kalman mümkün değil dedi.intihara bile kalktım.6 ay sonra ilaç tedavisiyle mucizem buldu beni.bak şimdi 2 yaşına girecek.kayınvalidemi haçç anlatmicam onun öbür tarafta yatacak yeri yok bana öyle şeyler yaptı ki insan değil dersin.onun yüzünden boşanma noktasına geldik.sen sakin ve sabırlı bir şekilde bekle.ama bu arada tedavini gör iyi bir dr la.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.haaa bide şöyle birşey var kimisi üstüne ceket atsan hamile kalır bir bakmışsın doğurmuş.bize herşey meşşakatli geliyor.şükürle sabırla bekle canımbizde8.aya girdik denemelerde ,artık çok akraba yanına gitmemeye çalışıyorum ama yine de kulağa geliyor ,kaçsakta bir yerde buluyorlar eşimle babası iftara gittiler bi akrabaya orda kayınpederi torun yapsınlar torun şöylerdr torun böyledir babam bişe diyemedi hayırlısı demiş ama eşim adama dalacaktım artık diyo babam lafı değiştiriyo adam toruna laf getiriyo diyo cahil çok etrafımızda,kaynım görümcen biz bebek istiyoruz diyorlar şakayla karışık ama akraba neye kadar nereye kadar biri olmazsa biri bütün sülale iç içe eşimin, bizde aynı mahalledeyiz ayy artık iyice bunaldım
İsteyen kendi yapsın bi tane söylebizde8.aya girdik denemelerde ,artık çok akraba yanına gitmemeye çalışıyorum ama yine de kulağa geliyor ,kaçsakta bir yerde buluyorlar eşimle babası iftara gittiler bi akrabaya orda kayınpederi torun yapsınlar torun şöylerdr torun böyledir babam bişe diyemedi hayırlısı demiş ama eşim adama dalacaktım artık diyo babam lafı değiştiriyo adam toruna laf getiriyo diyo cahil çok etrafımızda,kaynım görümcen biz bebek istiyoruz diyorlar şakayla karışık ama akraba neye kadar nereye kadar biri olmazsa biri bütün sülale iç içe eşimin, bizde aynı mahalledeyiz ayy artık iyice bunaldım
Bence kesin olursun çok iyi gidiyorsun maşallah :)kızlarrrr kurbana kadar inşallahh 65 i görürüm yaaa. elbiseler şimmdiden dolabımda küçük beden.saçımı da boyicam.yaa inşallahh 65 i görürüm kurban bayramınabu bayram hedefim 75 di çok şükür ona kavuştum.kurbana da ulaşırım inşallahh
yok ya bu ara çok fire verdim canım yaa.toparlamam lazımBence kesin olursun çok iyi gidiyorsun maşallah :)
sıcaklarda karpuz çok iyi gidiyorSabah 9 gibi kahvaltı yaptım. Şimdi karpuz yiyorum
Değişiklik iyidir insan kendini iyi hissediyor. Ben saçımı kestirmistim geçende. Çok da değil ha, ucundan alacaktı sadece. Saçımın içine etti kadın.merhaba kızlar.kahvaltıda 1 buçuk haş yumurta peynir 2 dil salam salatalık domates 5 zeytin çay.kaşımı falan aldırdım geldim.kuaförümle konuştum bayram sonu saçımı değişiyorum.bu renk büyük gösteriyor beni küllü renk yapıcam.
uzun saç hastasıyım ben.keşke sadece kırıklarını aldırsaydın. boya birde güzel.ne renk senin saçınDeğişiklik iyidir insan kendini iyi hissediyor. Ben saçımı kestirmistim geçende. Çok da değil ha, ucundan alacaktı sadece. Saçımın içine etti kadın.
Cok iyi anliyom canim seni insanlar cok kirici oluyorlarbizde8.aya girdik denemelerde ,artık çok akraba yanına gitmemeye çalışıyorum ama yine de kulağa geliyor ,kaçsakta bir yerde buluyorlar eşimle babası iftara gittiler bi akrabaya orda kayınpederi torun yapsınlar torun şöylerdr torun böyledir babam bişe diyemedi hayırlısı demiş ama eşim adama dalacaktım artık diyo babam lafı değiştiriyo adam toruna laf getiriyo diyo cahil çok etrafımızda,kaynım görümcen biz bebek istiyoruz diyorlar şakayla karışık ama akraba neye kadar nereye kadar biri olmazsa biri bütün sülale iç içe eşimin, bizde aynı mahalledeyiz ayy artık iyice bunaldım
Neyse bayramin tadini cikar donunce acisinida diyetten cikarirsinbu arada akşam bir kase çorba ayranlı çorba bir kase makarna yedim kilom 58,30 olmuş 57,60 dum cuma bakalım nasıl toparlıcaz bayramdada mumkunatı yok 2 günlüğüne ablama gidiyorum ordada yeğenle beraber vur patlasın çal oynasın teyze onu yiyelim teyze bunu yiyelim kesin hamburger partisi vericez gibi
Tamm foto at bakalim nasil olcak merak ederim benmerhaba kızlar.kahvaltıda 1 buçuk haş yumurta peynir 2 dil salam salatalık domates 5 zeytin çay.kaşımı falan aldırdım geldim.kuaförümle konuştum bayram sonu saçımı değişiyorum.bu renk büyük gösteriyor beni küllü renk yapıcam.
canım benim.Rabbim öyle bir anda çıkarır ki karşına mucizeni hemde hiç beklemediğin anda. bende 3 yıl tedavi gördüm 1 dr tüp bebek dışında hamile kalman mümkün değil dedi.intihara bile kalktım.6 ay sonra ilaç tedavisiyle mucizem buldu beni.bak şimdi 2 yaşına girecek.kayınvalidemi haçç anlatmicam onun öbür tarafta yatacak yeri yok bana öyle şeyler yaptı ki insan değil dersin.onun yüzünden boşanma noktasına geldik.sen sakin ve sabırlı bir şekilde bekle.ama bu arada tedavini gör iyi bir dr la.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.haaa bide şöyle birşey var kimisi üstüne ceket atsan hamile kalır bir bakmışsın doğurmuş.bize herşey meşşakatli geliyor.şükürle sabırla bekle canım
Insallah canim hersey gonlumuzce olsunkızlarrrr kurbana kadar inşallahh 65 i görürüm yaaa. elbiseler şimmdiden dolabımda küçük beden.saçımı da boyicam.yaa inşallahh 65 i görürüm kurban bayramınabu bayram hedefim 75 di çok şükür ona kavuştum.kurbana da ulaşırım inşallahh
Oyle oldumu da insan guvenemiyor artik kuaforlereDeğişiklik iyidir insan kendini iyi hissediyor. Ben saçımı kestirmistim geçende. Çok da değil ha, ucundan alacaktı sadece. Saçımın içine etti kadın.
Ayyy senin adina cok sevindim canm gozun aydin ❤kızlaaarrr eşim biletini kesmiş bayramın 1. günü burdaçokk heycanlandımm