HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kizlar gunaydin. Ben bugun tatile gidiyorum. Aslinda sali gunu gidecektim cunku sali sabahi isim vardi ama 1 ay sonraya ertelendi, ben de erkenden kacayim tatile dedim. Dun alisveris yaptim, kuafore gittim, bavulumu hazirladim, kopegimi anneme biraktim, o yuzden hic firsat olmadi buraya girmeye. 19 ya da 20 haziranda donucem. Bu cuma tarti bildirimi yapamicam. 57-58 kilo gitmek vardi tatile ama tutamadim bogazimi :)) diger tatilime zayif gidicem artik yapacak bir sey yok :) size bol eksiler, kendinize iyi bakin.

Vallla canm eger ooo parayi sikinti yapmiyorsa sende takma ve boyle guzel farkli bir zaman ayirmişsa sende mutlu olmaya bak biraz takma boşver
yok bacı yaa bende onun gibi olsam olmaz.küçük çocuğum var.ihtiyaçları var.dün hallettim altından kalkamicanı kendide anladı

Gu
Günaydın canım boşver şimdi kiloyu tatilin tadını çıkar iyi eglenceler sana görüşürüz ozlicem seni :)

Gunaydin kizlar bende bugün batircam gibi sabah kahvalti omlet sucuklu süt peynir zeytin oglen bi corba kase makarna yedik aksama kv gidiyoruz simdi bide ev yapımı limonata ictim yarina artik kalcak diyet

kızlar sabah 1 haş yum az peynir 2 dil salam domates 5 zeytin çay yedim
öğlende köz patlıcan 2 haş yum domates az peynir.akşama misafirlikte olucam ne var bilmiyorumm.yarına yazarım

Gule gule canm guzel tatil yap gel şimididen iyi eglenceler kadir gecemiz mubarek olsun bu arada ❤

Kizlar kadir gecemiz mubarek olsun hepimiz birbirimize dua edelim boll bolll herkesin duasi ve dilegi bu mubarek gecede kabul insalllah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Amin inşallah hayırlı kandiller bana çok dua edin çok kötü boğaz enfeksiyon u oldum dün ve bugün yataktan çıkmadım yarın denetlemem var napcam bilmiyorum hiç hastalık zamanı değildi orucumu yarimlamak istemiyorum bu mübarek günde bol bol ibadet yaparım diyordum ama ayakta duracak halim yok

Çok gecmiş olsun canm allah sifa versin insallah hemen iyleşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…