Yaa süper hadi inşallah :)Günaydın dostlarhepinize guzel bir gun güzel bir h sonu diliyorum dün yzamadım kilomu çok yoğundum kusuruma bakmayın lütfen geçen hafta 65.3 bu hafta 64.7 yim fark 0.6 bayramdan sonra inşallah vites arttıricam
Kendimizi toplayalıııım bayrama kadarrrrBen kaçamak yaptim bile püsküvü yedim :) şu iki gündür saldım hadi hayırlısı
Yaaa Allah kavuştursuneşim yanına çağarıyor bende yolcuyum galiba
Ooo tabiiki şaşırır 8 kilo resmen ooo 32 paket margarin resmenkızlar eşim yanına çağarıyor bayramda eğer 3 gün izin verirlerse komutanıyla konuşacak.8 kilo verdim o gittiğinden belli öyle şaşırırmı ki beni görünce
Süperöğlen 1 tabak yeşil fasulye 1 kase yoğurt yedim kızlar.50 dk yürüyüşümüde yaptım bu arada
Pilavı az daha az tutsan süper canımBu aksamki iftar: iki kasik turlunun suyundan
1adet abdigor koftenin yarisindan azi
2 kanat
4 kasik pilav
1 kupa ayran
Margarine guldum yaaOoo tabiiki şaşırır 8 kilo resmen ooo 32 paket margarin resmen
Ramazan ayindayiz normal canm bayramdan sinra inşallahliliyaa tatlım cuma ben tartıldım ama akşam geldim 11 gibi iftar sonrası 61.2 çıktım ama aşırı toktum
Bugün iftar öncesi de 60,2 çıktım
Ceza olsun dersen 61.2 girebilirsin :)
Bu arada kızlar geçen cuma 60,8 bugün 60, 2
Hani kaçmamış ki bu ?kızlar ben bugün kaçırdım biraz yaa saat 3 gibi elim ayağım titrdi küçük kase kiraz la 3 çatal krem çikolata yedim. saat 5 te de 5 kaşık ciğer domates ve yoğurt yedim daha da bişey yemem.yaa bide valla ben nazara geliyom galiba kızlar birinin bakışı böyle bana battı mı ogün baş ağrısından duramıyorum.başım çatlicak gibi
8 kilo az mı canım tabi şaşırırkızlar eşim yanına çağarıyor bayramda eğer 3 gün izin verirlerse komutanıyla konuşacak.8 kilo verdim o gittiğinden belli öyle şaşırırmı ki beni görünce
60.2 yazarım canım sorun değil :)liliyaa tatlım cuma ben tartıldım ama akşam geldim 11 gibi iftar sonrası 61.2 çıktım ama aşırı toktum
Bugün iftar öncesi de 60,2 çıktım
Ceza olsun dersen 61.2 girebilirsin :)
Bu arada kızlar geçen cuma 60,8 bugün 60, 2
Baya az yemissin gerçekten afiyet olsun dondurma oh:)menüm:
Sahurda 3yk tavuk salatası yarım çeçil peyniri
İftar: 2 küçük kepçe şehriyeli yoğurt çorbası
1 hurma
5 tane kızartılmış patates tanesi
2 3 yk taze fasulye
Kızlar kalorim az oldu annem dondurma almış onu yiyeceğim maalesefmagnum
Margarinle çok görünüyor di miMargarine guldum yaa
Ramazan ayindayiz normal canm bayramdan sinra inşallah