ne yedin canım afiyet olsunSabah deniz kenarinda iyi kacirdim vala bugün daha bise yememem lazim vala midem patlicak verdiğimiz 1 kg geri aldik sanki
Sağol canim tesekkur ederim insallah bayramdan sonra sporada agırlik verirsem sonuc daha iyi olucak insallahGünaydın sana da güzel bi h.sonu olsun. Tebrikler tam gaz devam:)
Inşalh canm hep beraberGünaydın dostlarhepinize guzel bir gun güzel bir h sonu diliyorum dün yzamadım kilomu çok yoğundum kusuruma bakmayın lütfen geçen hafta 65.3 bu hafta 64.7 yim fark 0.6 bayramdan sonra inşallah vites arttıricam
Teşekkur ediyorum Çok guzel bir duygu sevdiklerinle buluşmak allah sizide kavuştursun canmNe güzel allah kavuştursun :) benim de kızkardeşim ve yeğenim geliyor. Bugün de erkek kardeşim geldi üni.den
Ayy bak bu daha heycanli kiz senin icin hadi bakm guzel fistik gibi olup gidersin senin adina sevindim canm allah tez zamnda kavuştursuneşim yanına çağarıyor bende yolcuyum galiba
Tabi canm verdigini fark ederkızlar eşim yanına çağarıyor bayramda eğer 3 gün izin verirlerse komutanıyla konuşacak.8 kilo verdim o gittiğinden belli öyle şaşırırmı ki beni görünce
Cok fazla kaçirmamişsin bişey olmaz yarin dengelersin gecmis olsun bu arada nazar duasi oku hepkızlar ben bugün kaçırdım biraz yaa saat 3 gibi elim ayağım titrdi küçük kase kiraz la 3 çatal krem çikolata yedim. saat 5 te de 5 kaşık ciğer domates ve yoğurt yedim daha da bişey yemem.yaa bide valla ben nazara geliyom galiba kızlar birinin bakışı böyle bana battı mı ogün baş ağrısından duramıyorum.başım çatlicak gibi
ben gitmemek için kırk takla atıyorumAyy bak bu daha heycanli kiz senin icin hadi bakm guzel fistik gibi olup gidersin senin adina sevindim canm allah tez zamnda kavuştursun
okudum hep bugün.sporda yaptım o yüzden de yeme istedğim oldu galibaCok fazla kaçirmamişsin bişey olmaz yarin dengelersin gecmis olsun bu arada nazar duasi oku hep
Evet ama cok istemişse sizi gormeyi ozletip unutturmamakta lazim belki goruştukten sonra daha azimli olursunben gitmemek için kırk takla atıyorumbari 2 ay daha geçsin diyorum ya
Evet spor yapinca bazen gercekten birseyler yemek istoyor i san o zaman spordan sonra boll su içceksin ki karnin dolsun ve tatli istegin kaçsin dieokudum hep bugün.sporda yaptım o yüzden de yeme istedğim oldu galiba
canım yaa orda otelleri sormuş kişi başı 100 lira istemiş.git gel yemesi içmesi 1500 lirayı bulacak.oda var.ben bunlarıda hatırlatınca o da geri düşündü şöyle bir.kurban bayramına ne kaldı şurda sonrasında da 2 ayı kalıyor zatenEvet ama cok istemişse sizi gormeyi ozletip unutturmamakta lazim belki goruştukten sonra daha azimli olursun
Vallla canm eger ooo parayi sikinti yapmiyorsa sende takma ve boyle guzel farkli bir zaman ayirmişsa sende mutlu olmaya bak biraz takma boşvercanım yaa orda otelleri sormuş kişi başı 100 lira istemiş.git gel yemesi içmesi 1500 lirayı bulacak.oda var.ben bunlarıda hatırlatınca o da geri düşündü şöyle bir.kurban bayramına ne kaldı şurda sonrasında da 2 ayı kalıyor zaten
Patates kizrtm geldi omlet normal kahvlt sosis peynir zeytin 3 dilim ekmek sahil hep istahimizi aciyo agaclar altında deniz dibinde kahvtlne yedin canım afiyet olsun