HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Günaydın dostlar hepinize guzel bir gun güzel bir h sonu diliyorum dün yzamadım kilomu çok yoğundum kusuruma bakmayın lütfen geçen hafta 65.3 bu hafta 64.7 yim fark 0.6 bayramdan sonra inşallah vites arttıricam
Inşalh canm hep beraber

kızlar ben bugün kaçırdım biraz yaa saat 3 gibi elim ayağım titrdi küçük kase kiraz la 3 çatal krem çikolata yedim. saat 5 te de 5 kaşık ciğer domates ve yoğurt yedim daha da bişey yemem.yaa bide valla ben nazara geliyom galiba kızlar birinin bakışı böyle bana battı mı ogün baş ağrısından duramıyorum.başım çatlicak gibi

Cok fazla kaçirmamişsin bişey olmaz yarin dengelersin gecmis olsun bu arada nazar duasi oku hep

Evet ama cok istemişse sizi gormeyi ozletip unutturmamakta lazim belki goruştukten sonra daha azimli olursun
canım yaa orda otelleri sormuş kişi başı 100 lira istemiş.git gel yemesi içmesi 1500 lirayı bulacak.oda var.ben bunlarıda hatırlatınca o da geri düşündü şöyle bir.kurban bayramına ne kaldı şurda sonrasında da 2 ayı kalıyor zaten

Vallla canm eger ooo parayi sikinti yapmiyorsa sende takma ve boyle guzel farkli bir zaman ayirmişsa sende mutlu olmaya bak biraz takma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…