Tamam senle yarış yapalım varmısın cnm kilolar aynı çünküEvet ya bayram sonrasi yapalim bir seyler artik
Sahursuz cok zor yaaaBende sahur u bekliyorum dün sahura kalkamadım bugün ıftardan sonra sarsıldım baya
Boyle spor yapanlari gorunce kemiklerim oynuyor bnde yapmak istiyorum dioevet kızlar platesi yaptım geldim yarın kesin yürüyemicem acı yanma herşey var.. ölçülerimi almayı unuttum yarın alıp not edicem sizede haber veririm bırakmak yok inşallah tabitarçınlı 1 su bardağı süt içtim 2.5 lt su
Tunaydin canm ❤günaydın canlarr
Tunaydin ve iyi uykular:))Günaydın ben biraz daha yatayim
Evet cok az kaldi bu bayram benim icin daha heycanli cunki kizkardesim ve canim yiğenim bitterim geliyor o yuzden hergunu sayiyorum resmenhepimiz için güzel kaçamaksız bir gün olsun kızlar bayrama son 5
Ben kaçamak yaptim bile püsküvü yedim :) şu iki gündür saldım hadi hayırlısıhepimiz için güzel kaçamaksız bir gün olsun kızlar bayrama son 5
Günaydın ben biraz daha yatayim
Ne güzel allah kavuştursun :) benim de kızkardeşim ve yeğenim geliyor. Bugün de erkek kardeşim geldi üni.denEvet cok az kaldi bu bayram benim icin daha heycanli cunki kizkardesim ve canim yiğenim bitterim geliyor o yuzden hergunu sayiyorum resmen
Günaydın sana da güzel bi h.sonu olsun. Tebrikler tam gaz devam:)Günaydın dostlarhepinize guzel bir gun güzel bir h sonu diliyorum dün yzamadım kilomu çok yoğundum kusuruma bakmayın lütfen geçen hafta 65.3 bu hafta 64.7 yim fark 0.6 bayramdan sonra inşallah vites arttıricam
eşim yanına çağarıyor bende yolcuyum galibaEvet cok az kaldi bu bayram benim icin daha heycanli cunki kizkardesim ve canim yiğenim bitterim geliyor o yuzden hergunu sayiyorum resmen
bugün toparla artıkBen kaçamak yaptim bile püsküvü yedim :) şu iki gündür saldım hadi hayırlısı