HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ne mutlu sana canım. iradeli olmak en önemlisi. spor yoksa bile hareket lazım mutlaka. Ben hergun dışarı çıkamıyorum ama bundan sonra daha sık çıkıp yürümeye çalışacam

Evet sıkmıcam ya bozdum zaten yine :)) tatile kadar kafama gore takilicam, donunce baslarim artik napim daraldim diyetten :)

Ben 62.7 ciktim canim. Sen de vermissin tebrikler gec saatte yapilan iftarlari dusunursek 600 gram gayet iyi bence
Bencede kendine biraz zaman ayir sonra daha iyi gelirsin uzun zaman olunca diyetten sikiliniyor ve saol canm ne gitmişse kâr ramazanda

Bende kendi şahsım adina konuşuyorum asla dalga gecmedim ama yinede yazmak istedim her zaman derim herkesin kendi ozgur iradesi ve dusuncesi herkes kendini bildigi icin nasil guzel ve mutlu olmak isterse oyle olsun ve lutfen kimseye kirilip kusup burdan boyle ayrilma ki zaten gitmeni istemem ❤

ben 1 paket benim o yedim. midemin o artık.
pişmanım.
Gündüz de 1 tabak yaprak sarması ve patlıcan dolması hemi de pirinçli.
Bugün bozdum diyeti. lanet olsun dostum.
Hic pisman olma biraz tatli seylerlede mutlu olmak gerek zaten uzun zamandir hiç bisey yemiyodun kendini çok tutmuştun zaten

Ben normalde yapiyorum ama ramazan oldugu icin cok zor zaten sabahta kurstayim aksam artik kafa kalkmiyor harekete o yuzden bayramdan sonra devam etcem spora ama cok dogru spor egzersiz olmadan olmiyor

Neden öyle dusundunki estağfurullah ne dalga geçmesi senin sağlığın için dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…