Ne mutlu sana canım. iradeli olmak en önemlisi. spor yoksa bile hareket lazım mutlaka. Ben hergun dışarı çıkamıyorum ama bundan sonra daha sık çıkıp yürümeye çalışacamkilo vermek gerçekten çok zor irademle çok savaş verdim bu güne kadar ama yenilmedim başardım.. sizinde hedefinize ulaşmanızı gerçekten çok isterim sizde pek spor yok sanırım diyet ve spor şartt harekete geçmeniz lazım en azından günde yarım saat bile yeterli
Yok zaten bı halılar serilirken bide kaldirilirken geldi. dip bucak temizlik yapamıyorum malum bebekBence sen bir kac aya temizlik icin kimseyi getirme kendin yap diyetle birlikte spor olur ve cabuk verirsin
Bencede kendine biraz zaman ayir sonra daha iyi gelirsin uzun zaman olunca diyetten sikiliniyor ve saol canm ne gitmişse kâr ramazandaEvet sıkmıcam ya bozdum zaten yine :)) tatile kadar kafama gore takilicam, donunce baslarim artik napim daraldim diyetten :)
Ben 62.7 ciktim canim. Sen de vermissin tebrikler gec saatte yapilan iftarlari dusunursek 600 gram gayet iyi bence
Bende kendi şahsım adina konuşuyorum asla dalga gecmedim ama yinede yazmak istedim her zaman derim herkesin kendi ozgur iradesi ve dusuncesi herkes kendini bildigi icin nasil guzel ve mutlu olmak isterse oyle olsun ve lutfen kimseye kirilip kusup burdan boyle ayrilma ki zaten gitmeni istemem ❤evet arkadaşlar hedefim 46 şuan 50 kiloyum geçmişi okudum hiç hoş değil dalga geçilmesi ben 10 yıldır diyet spor yapıyorum çünkü kilo almaya meyilli bir yapım var..özellikle kışın çok kilo alırım 60 görünce kendimi frenlerim..diyet yapmak için illaki 70 80 kilo olmayımı beklemem lazım size kolay gelsin yinede teşekkür ederim...
Hic pisman olma biraz tatli seylerlede mutlu olmak gerek zaten uzun zamandir hiç bisey yemiyodun kendini çok tutmuştun zatenben 1 paket benim o yedim. midemin o artık.
pişmanım.
Gündüz de 1 tabak yaprak sarması ve patlıcan dolması hemi de pirinçli.
Bugün bozdum diyeti. lanet olsun dostum.
Ben normalde yapiyorum ama ramazan oldugu icin cok zor zaten sabahta kurstayim aksam artik kafa kalkmiyor harekete o yuzden bayramdan sonra devam etcem spora ama cok dogru spor egzersiz olmadan olmiyorkilo vermek gerçekten çok zor irademle çok savaş verdim bu güne kadar ama yenilmedim başardım.. sizinde hedefinize ulaşmanızı gerçekten çok isterim sizde pek spor yok sanırım diyet ve spor şartt harekete geçmeniz lazım en azından günde yarım saat bile yeterli
Oo normal o zaman allah bagislasin bebişiYok zaten bı halılar serilirken bide kaldirilirken geldi. dip bucak temizlik yapamıyorum malum bebek
Hipotioidi var cnm bende ondan kilo verememde ondanCanm acaba bir dr a mi gitsen boyle kabizlik nereye kadar hem kendinede zarar veriyon bence bir daniş senin icin iyi olur
Neden öyle dusundunki estağfurullah ne dalga geçmesi senin sağlığın için dedikevet arkadaşlar hedefim 46 şuan 50 kiloyum geçmişi okudum hiç hoş değil dalga geçilmesi ben 10 yıldır diyet spor yapıyorum çünkü kilo almaya meyilli bir yapım var..özellikle kışın çok kilo alırım 60 görünce kendimi frenlerim..diyet yapmak için illaki 70 80 kilo olmayımı beklemem lazım size kolay gelsin yinede teşekkür ederim...
Hadi bakalım inşallah bize örnek ol motive et öyle çekip gitmek yohhhEbru Salli ile Skinny Jeans platese başladım bugün 2 hafta sonra bakalım nasıl bi incelme olacak
Oooo ipin ucu kaçtı deseneNapiyorsunuz tombikler ben brownie esliginde kahve iciyorum
Hadi bakam yazarsinEbru Salli ile Skinny Jeans platese başladım bugün 2 hafta sonra bakalım nasıl bi incelme olacak
Gecmis olsun canmHipotioidi var cnm bende ondan kilo verememde ondan
Evet ya bayram sonrasi yapalim bir seyler artikGerçi ramazanda bende pek farklı değilim Allah tan sabitim almadım her ramazanda enaz 2 kg alırdım inşallah hemen ramazan sonrası detox ve spor tam gaz
Napiyorsunuz tombikler ben brownie esliginde kahve iciyorum
Sagol canim kolay gelsin sanacay ve 1 halkey yedim oturmus birazdan kalkip sahur hazirliklari yapcam sanada afiyet olsun