Yani sen bilirsin tabi ama akşam yememek biraz zor oluyor ve halsiz kalıyorsun sadece salata ve köfte ya da tavuk gibi birşey yesen daha iyi hem metabolizman yavaşlamaz yememek metabolizmayı yavaşlatıyorAkşamları yemicem. Hergun yuruyecem. ayyhh çok zor bu işler
tebrikler harikasıngünaydıınnnn
kilo bildirimi geçen hafta 76,6
bugün 75yupiiiiii
2 kandil simidi daha yedim. 1 buyuk kase aycekirdegi bir de. 1 kasik da nutella. Simdi yine rejime geri donuyorum :)))
Evde bos bos oturuyorum. Tatile gidicem diye cogu isimi hallettim, pek bir is kalmadi su an. Bos oturmayi ozlemisim ya. Pazartesiye kadar evde yatmayi dusunuyorum :))Noruyonuz canlar. Bir çay koydum Yigenim bana emanet bugün. Spor kaldı. Yarın inşallah
Canım kabızlık için dilara koçağın bir kürü var ben ondan yapicam sende dene istersenslm kızlar bende 65.9 sabit sadece 100 gr ama kabızlık hat safhada
Tatlim tebrik ediyorumgünaydıınnnn
kilo bildirimi geçen hafta 76,6
bugün 75yupiiiiii
Olsun canm belki haftaya birden gider sikma caniniBen o kadar az yedim 62.0 çıktıoff napim gebereyim mi
Bence sen bir kac aya temizlik icin kimseyi getirme kendin yap diyetle birlikte spor olur ve cabuk verirsinEline sağlık canım afiyet olsun. Bende yardımcı kadın geldi temizlik var. Kahve icecem birazdan
Malesef evde oturmanin kötu tarafi can sikintisindan surekli birseyler yeme ihtiyaci olmasi3 kandil simidi yedim, 3 tane de cikolata parcali kurabiye ve sutlu kahve. 1400 kalori oldu simdidenartik hicbir sey yememem lazim ama saat daha 12 bucuk bugun ise gitmedim, erken uyanip evde oturunca iyice yiyesim geliyo.