Ben 67 ile hamile kalmıştım 12 kilo fazlayla yani. 85le doğuma girdim çıktığımda 75tim. yani zayıf hamile kalmak çok iyi olur.olur olur ikiyıl önce 64 kg gördüm sonra şirketten bi arkadaşlar diyete girdik ben 4 ayda 9 kg verdim 55 i indim o 52 ye indi isteyince olur evlilik arifemde çok güzel zayıfladım sonra yine kg geldi şimdi yine sıkı diyete girmem gerek bu sefer bebek için zayıf hamile klmak istiyorum
Kahve içmek isteyeeen ?
ben birtane öğlen ,içtim türk kahvesi ama şimdi acayip tatlı krizi geldi çekmecemdeki çikilataları yememek için zor duruyom
dimi yaa insan kendini istediği kiloda düşününce bile harika hissediyor.aslında çok uzak değil sana o kilolar yaa.ben 80 lerdeyim çokkk var daha yolum.o kadar uzunca beklemessin istikrarla devam edersen fazla sürmez. 68 de bile eşim hayran hayran bakardı 60 ı görsem nasıl olur kimbilirBen hayatımda iki kez 52 oldum. Harikaydı yaa keşke benim olsa :))
sensiz olur mu hiç :))Tabii ki ben :))
Sakin yeme yarin tarti gunu
Heh işte eşinin sana hayran bakışlarını hayal et ve motive ol :)dimi yaa insan kendini istediği kiloda düşününce bile harika hissediyor.aslında çok uzak değil sana o kilolar yaa.ben 80 lerdeyim çokkk var daha yolum.o kadar uzunca beklemessin istikrarla devam edersen fazla sürmez. 68 de bile eşim hayran hayran bakardı 60 ı görsem nasıl olur kimbilirkahvemi yaptım içiyorum bu arada
Ben de yapayim bari yemegin uzerine :))sensiz olur mu hiç :))
ay evet çaya tarçın attım içiyom bu akşam sade çorba içersem efsoo olcak .yarın kg yazalım da haftasonu beni korkutuyorTabii ki ben :))
Sakin yeme yarin tarti gunu
keşke önce sipariş verseydin.tavuklu salata hımm şahaneOgle yemegi cavdar ekmeginden cheddar peynirli tost, 3 cherry domates, 1 ucgen peynir. Aslinda salata siparis edecektim ama beklemek zor geldi.
onun dağıtım iznine kadar 75 olsam şahane olacak.bu ay 6 kilo civarında vermem lazımm.Heh işte eşinin sana hayran bakışlarını hayal et ve motive ol :)
Ben kahvemi içtim arada da 50 ip atladım :))
ben iyonizer tarak şeklinde olanı almıştım iyi para verdim ama değiyor kuaförden çıkmış gibi yaptı rengi morduı markayı hatırlamıorm bakim bi hatırlarsam yazımkızlar saç düzleştiricinde öneriniz varmı ya alacam ihtiyacım var bakınıyorum da çokkk pahalı çeyrek altın fiyatı
Bende braun satin hair diye bir sey var ama saclarin benim gibi hem duz hem inceyse cok iyi bir sey almasan da olur. Bendeki iki uc kerede dumduz yapiyor benim sacimi.kızlar saç düzleştiricinde öneriniz varmı ya alacam ihtiyacım var bakınıyorum da çokkk pahalı çeyrek altın fiyatı
bu arada benim favorim yürüyüş şahane kilo verdiriyor.ama düzenli yapınca 2 gündür fire vermedim.yağmur dursa 1 saate çıkarıcam yürüyüşü inşallahHeh işte eşinin sana hayran bakışlarını hayal et ve motive ol :)
Ben kahvemi içtim arada da 50 ip atladım :))
Verecektim aslinda, bir sey yaziyordum bitince veririm dedim ama birden cok aclik bastirdi, aclik bastirinca da benim gozum donuyor diye hemen bir seyler yiyim dedim :))keşke önce sipariş verseydin.tavuklu salata hımm şahane
saçlarım dalgalı inatçı da değildir aslında.o olabilir fiyatlarına bakayım birBende braun satin hair diye bir sey var ama saclarin benim gibi hem duz hem inceyse cok iyi bir sey almasan da olur. Bendeki iki uc kerede dumduz yapiyor benim sacimi.
Ben alirim sana afiyet olsun canimKahve içmek isteyeeen ?
kızz aboowww 400 lira diyorBende braun satin hair diye bir sey var ama saclarin benim gibi hem duz hem inceyse cok iyi bir sey almasan da olur. Bendeki iki uc kerede dumduz yapiyor benim sacimi.
Sen en iyi modeline baktin herhalde canim. Ben birkac sene once 250ye falan almistim teknosadan.kızz aboowww 400 lira diyoreşim askerde o kadar veremiyorum