HEDEF: ** haftada 1 kilo **

olur olur ikiyıl önce 64 kg gördüm sonra şirketten bi arkadaşlar diyete girdik ben 4 ayda 9 kg verdim 55 i indim o 52 ye indi isteyince olur evlilik arifemde çok güzel zayıfladım sonra yine kg geldi şimdi yine sıkı diyete girmem gerek bu sefer bebek için zayıf hamile klmak istiyorum
Ben 67 ile hamile kalmıştım 12 kilo fazlayla yani. 85le doğuma girdim çıktığımda 75tim. yani zayıf hamile kalmak çok iyi olur.

Ben hayatımda iki kez 52 oldum. Harikaydı yaa keşke benim olsa :))
dimi yaa insan kendini istediği kiloda düşününce bile harika hissediyor.aslında çok uzak değil sana o kilolar yaa.ben 80 lerdeyim çokkk var daha yolum.o kadar uzunca beklemessin istikrarla devam edersen fazla sürmez. 68 de bile eşim hayran hayran bakardı 60 ı görsem nasıl olur kimbilir:KK36:kahvemi yaptım içiyorum bu arada:KK66:

dimi yaa insan kendini istediği kiloda düşününce bile harika hissediyor.aslında çok uzak değil sana o kilolar yaa.ben 80 lerdeyim çokkk var daha yolum.o kadar uzunca beklemessin istikrarla devam edersen fazla sürmez. 68 de bile eşim hayran hayran bakardı 60 ı görsem nasıl olur kimbilir:KK36:kahvemi yaptım içiyorum bu arada:KK66:
Heh işte eşinin sana hayran bakışlarını hayal et ve motive ol :)
Ben kahvemi içtim arada da 50 ip atladım :))

kızlar saç düzleştiricinde öneriniz varmı ya alacam ihtiyacım var bakınıyorum da çokkk pahalı çeyrek altın fiyatı:KK70:
ben iyonizer tarak şeklinde olanı almıştım iyi para verdim ama değiyor kuaförden çıkmış gibi yaptı rengi morduı markayı hatırlamıorm bakim bi hatırlarsam yazım

Heh işte eşinin sana hayran bakışlarını hayal et ve motive ol :)
Ben kahvemi içtim arada da 50 ip atladım :))
bu arada benim favorim yürüyüş şahane kilo verdiriyor.ama düzenli yapınca 2 gündür fire vermedim.yağmur dursa 1 saate çıkarıcam yürüyüşü inşallah

X