HEDEF: ** haftada 1 kilo **

ya ben çok merak ediyorum acaba o üstündeki yazan kaloriler doğrumu
Asagi yukari dogru ama bazen oldugundan biraz daha az gosterebiliyorlar. Urunun icine ne katiyorlarsa hepsinin kalorisini ayri ayri toplayip yaziyorlar ambalaja ama aslinda bomb calorimeter denen bir cihazla olcmeleri gerekiyor ama cogu firma bunu yapmiyor.

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 17
kızlar 6 lı rakamlardan bahsediyorsunuz hayal gibi geliyor bana 6 lı rakamlar:KK23:
olur olur ikiyıl önce 64 kg gördüm sonra şirketten bi arkadaşlar diyete girdik ben 4 ayda 9 kg verdim 55 i indim o 52 ye indi isteyince olur evlilik arifemde çok güzel zayıfladım sonra yine kg geldi şimdi yine sıkı diyete girmem gerek bu sefer bebek için zayıf hamile klmak istiyorum

olur olur ikiyıl önce 64 kg gördüm sonra şirketten bi arkadaşlar diyete girdik ben 4 ayda 9 kg verdim 55 i indim o 52 ye indi isteyince olur evlilik arifemde çok güzel zayıfladım sonra yine kg geldi şimdi yine sıkı diyete girmem gerek bu sefer bebek için zayıf hamile klmak istiyorum
bende sürekli kilo verip aldım da 68 i gördüm daha aşağısına inemedim.bu efa başaracam inşallah.evrene olumlu enerji gönderiyorum:KK70:

X