Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da 5li rakamlar :))kızlar 6 lı rakamlardan bahsediyorsunuz hayal gibi geliyor bana 6 lı rakamlar
38 beden pantolon dolapta etiketi üstünde girecem o pantolonaBana da 5li rakamlar :))
Sen de bendensin :)) bende de 34 beden sort ve kot var gecen yazdan kalma :))38 beden pantolon dolapta etiketi üstünde girecem o pantolona
evettt sırf daha motive olurum diye aldım.çokkktann girerdim o kota ama beni bitiren moralim bozukken yemeğe saldırmak olduSen de bendensin :)) bende de 34 beden sort ve kot var gecen yazdan kalma :))
ya ben çok merak ediyorum acaba o üstündeki yazan kaloriler doğrumu1 tane dondurma yedim, twister bogurtlenli 60 kalori. Gordugum kadariyla en dusuk kalorilisi buydu. Magnum dururken twister almak zor oldu biraz
Asagi yukari dogru ama bazen oldugundan biraz daha az gosterebiliyorlar. Urunun icine ne katiyorlarsa hepsinin kalorisini ayri ayri toplayip yaziyorlar ambalaja ama aslinda bomb calorimeter denen bir cihazla olcmeleri gerekiyor ama cogu firma bunu yapmiyor.ya ben çok merak ediyorum acaba o üstündeki yazan kaloriler doğrumu
olur olur ikiyıl önce 64 kg gördüm sonra şirketten bi arkadaşlar diyete girdik ben 4 ayda 9 kg verdim 55 i indim o 52 ye indi isteyince olur evlilik arifemde çok güzel zayıfladım sonra yine kg geldi şimdi yine sıkı diyete girmem gerek bu sefer bebek için zayıf hamile klmak istiyorumkızlar 6 lı rakamlardan bahsediyorsunuz hayal gibi geliyor bana 6 lı rakamlar
bennn bende kalkıp yapayım karşılıklı içelimKahve içmek isteyeeen ?
bende öyleyim bugün zor zaptediyorum kendimi.adet oldum birde o yüzden galibaben birtane öğlen ,içtim türk kahvesi ama şimdi acayip tatlı krizi geldi çekmecemdeki çikilataları yememek için zor duruyom
bende sürekli kilo verip aldım da 68 i gördüm daha aşağısına inemedim.bu efa başaracam inşallah.evrene olumlu enerji gönderiyorumolur olur ikiyıl önce 64 kg gördüm sonra şirketten bi arkadaşlar diyete girdik ben 4 ayda 9 kg verdim 55 i indim o 52 ye indi isteyince olur evlilik arifemde çok güzel zayıfladım sonra yine kg geldi şimdi yine sıkı diyete girmem gerek bu sefer bebek için zayıf hamile klmak istiyorum
Aman ha sakın. Evde kuru kayısı bulundur o çikolatalari da yok etben birtane öğlen ,içtim türk kahvesi ama şimdi acayip tatlı krizi geldi çekmecemdeki çikilataları yememek için zor duruyom
tamam hadibennn bende kalkıp yapayım karşılıklı içelim
Ben hayatımda iki kez 52 oldum. Harikaydı yaa keşke benim olsa :))bende sürekli kilo verip aldım da 68 i gördüm daha aşağısına inemedim.bu efa başaracam inşallah.evrene olumlu enerji gönderiyorum