HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Valla bende de aci sus biber yariyor

2.5 kg kaldi. Mayis sonuna kadar veririm umarim. Sabah ekmek yemediysen tost olabilir. Sebze varsa sebze yemegi daha iyi olur ama bence.
Senin tarzına bayılıyorum ya 3 alıp 5 veriyorsun:)) 2 kiloyu verirsin ya ne ki. Sabah ekmek yemedim. Şimdi tost yaptım yeşil çayla içiyorum.

Senin tarzına bayılıyorum ya 3 alıp 5 veriyorsun:)) 2 kiloyu verirsin ya ne ki. Sabah ekmek yemedim. Şimdi tost yaptım yeşil çayla içiyorum.
Diyeti bozunca kendime sinir olup daha cok gaza geliyorum sanirim :)) bi de normalde 2-3 gunde yiyecegim miktari, diyeti cok abarti sekilde bozup 1 gunde yiyince cok sisiyorum ve bir sure yemek gormek istemiyorum :)) senin nasil gidiyor? 64lere dustun mu yeniden

64.8 di bu sabah. aman aman böyle yazınca ertesi güne artı çıkıyorum:) ben de 60 olaydım bir an önce. Suveybe yok bu arada bıraktı mı naptın. haber verseydi keşke.

buraya ben de katılsam ne hoş!düğün dernek var haftada bir veremem belki ama yarım da versem yetmez mi

64.8 di bu sabah. aman aman böyle yazınca ertesi güne artı çıkıyorum:) ben de 60 olaydım bir an önce. Suveybe yok bu arada bıraktı mı naptın. haber verseydi keşke.
Doner bence. Bozmasa hizli veriyor o aslinda, birkac gunde toparlayabilir hemen.

Aksam hafif ye, birazcik daha eksi gorursun. Sekerpareler bitmistir umarim :))

Doner bence. Bozmasa hizli veriyor o aslinda, birkac gunde toparlayabilir hemen.

Aksam hafif ye, birazcik daha eksi gorursun. Sekerpareler bitmistir umarim :))
Bence de umarım döner.
Hafif yicem yarınki tartı çok önemli benim için. Moralimi düzeltir göreceğim eksi.
Şekerpare den az kaldı ama yemiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…