- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Valla bende de aci sus biber yariyorKIZLAR GECEDEN İKİ CEVİZİ KIRIP İÇİNDEN NE ÇIKARSA İÇ KABUGU DAHIL SUDA BEKLETİP SABAH İÇİYORUM BARDAGIN AGZINI ÇAY TABAGI İLE KAPATIYORUM TUVALETE ÇOK RAHAT ÇIKIYORUM HER SABAH İÇİYORUM EVDEN ÇIKARKEN İŞE GİDENE KADAR 1 SAAT GEÇİYO OGLENE KALMADAN TUVALETE ÇIKARIYO ARTI KOLESTROLU DÜŞÜRÜYOR.GECEDEN SUDA BEKLETİLMİŞ CEVİZ YAZIN NETE FAYDALARINI OKUYUN
Senin de gecicidir canim benim gibi. 1 gun cok cok sıkı tutsan 1 kiloya yakin odem gider, sonra hemen toparlarsin zatenBen bırakmaya çok yakınım kızlar sabah o ekmekten yediğim için dikkat etmedim bugünde keşke hızlı vermeye çalışıp 58 olunca bıraksaydım
Arti demisim eksi olacakti o :))Gunaydin herkese. Sabah 1 kase musli yedim yagsiz sut ile ve sutlu filtre kahve ictim. Bugun guzel bir arti gordum, yarin ucundan da olsa 61i gorme ihtimalim olabilirgorebilirim umarim
Uzun zamandir yemedim ama 2-3 sene once surekli yerdim uzerinde cornflakes tarzi seyler olanindan. Tadini sevdigim icin yiyordum diyet icin degil ama kalorisi az, guzel bir sey bence yenilebilirACTİVİA KAHVALTILIKLARI VAR HAFTAYADA ONA BAŞLIYIM DİYORUM .DENEYEN VARMI
Super:)Arti demisim eksi olacakti o :))
Yaklaşık 3 kilo var dimi 59a. Bişey kalmamış. Ben de tost mu yapsam bilemedim.6 erik, 1 cilek. Sutlu kahve. Oglen ne yesem bilmiyorum. Canim hicbir sey istemiyor. Bir an once 59a inmek istiyorum artik.
2.5 kg kaldi. Mayis sonuna kadar veririm umarim. Sabah ekmek yemediysen tost olabilir. Sebze varsa sebze yemegi daha iyi olur ama bence.Yaklaşık 3 kilo var dimi 59a. Bişey kalmamış. Ben de tost mu yapsam bilemedim.
Senin tarzına bayılıyorum ya 3 alıp 5 veriyorsun:)) 2 kiloyu verirsin ya ne ki. Sabah ekmek yemedim. Şimdi tost yaptım yeşil çayla içiyorum.2.5 kg kaldi. Mayis sonuna kadar veririm umarim. Sabah ekmek yemediysen tost olabilir. Sebze varsa sebze yemegi daha iyi olur ama bence.
Diyeti bozunca kendime sinir olup daha cok gaza geliyorum sanirim :)) bi de normalde 2-3 gunde yiyecegim miktari, diyeti cok abarti sekilde bozup 1 gunde yiyince cok sisiyorum ve bir sure yemek gormek istemiyorum :)) senin nasil gidiyor? 64lere dustun mu yenidenSenin tarzına bayılıyorum ya 3 alıp 5 veriyorsun:)) 2 kiloyu verirsin ya ne ki. Sabah ekmek yemedim. Şimdi tost yaptım yeşil çayla içiyorum.
64.8 di bu sabah. aman aman böyle yazınca ertesi güne artı çıkıyorum:) ben de 60 olaydım bir an önce. Suveybe yok bu arada bıraktı mı naptın. haber verseydi keşke.Diyeti bozunca kendime sinir olup daha cok gaza geliyorum sanirim :)) bi de normalde 2-3 gunde yiyecegim miktari, diyeti cok abarti sekilde bozup 1 gunde yiyince cok sisiyorum ve bir sure yemek gormek istemiyorum :)) senin nasil gidiyor? 64lere dustun mu yeniden
Doner bence. Bozmasa hizli veriyor o aslinda, birkac gunde toparlayabilir hemen.64.8 di bu sabah. aman aman böyle yazınca ertesi güne artı çıkıyorum:) ben de 60 olaydım bir an önce. Suveybe yok bu arada bıraktı mı naptın. haber verseydi keşke.
Bence de umarım döner.Doner bence. Bozmasa hizli veriyor o aslinda, birkac gunde toparlayabilir hemen.
Aksam hafif ye, birazcik daha eksi gorursun. Sekerpareler bitmistir umarim :))
tam benim kafadanben bayrama kalmadan 1 hazıranda 4 kg vermiş olmak istiyorum 20 günde 4 kilo diyetı bakimah şu hafta sonları olmasa