HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben bırakmaya çok yakınım kızlar sabah o ekmekten yediğim için dikkat etmedim bugünde keşke hızlı vermeye çalışıp 58 olunca bıraksaydım
Canım saçmalama lütfen. Bırakmak yok. Ben geçen sabah kahvaltı niyetine 3 şekerpare yemiştim hatırlarsan. Günün geri kalanında telafi ettim. Keşke bozduğunu sanıp yemeğe devam etmeseydim. Yarın toparlarsın hadi olumsuz düşünme

Canım saçmalama lütfen. Bırakmak yok. Ben geçen sabah kahvaltı niyetine 3 şekerpare yemiştim hatırlarsan. Günün geri kalanında telafi ettim. Keşke bozduğunu sanıp yemeğe devam etmeseydim. Yarın toparlarsın hadi olumsuz düşünme
liliyaa liliyaa çok hakli canim birakmiyoz direncimiz kirilsada tekrar kalkiyoz ayni yerden devam

Beni de geri alma olayi cok yoruyo. 3-4 gun gayet iyi gidiyorum, sonra birkac gun bozuyorum ve aninda 1 ya da 2 kilo arti cikiyorum, kac gun onu vermekle ugrasiyoeum falan. Cok sinir bozucu. Elimizden geldigince bozmamaya calisalim.
aynen bu sabah bir yeşil elma kahvaltı öğlen patates salata ve ayran çorbası aksam yine çorba arada maydonozlu su ve yeşilçay birde nescafe sade 2 lt yakın su. bu sabah yine tartıldım aksam hiç bişe yemedim 59,30 dedim 58,90 görurum olmadı o yüzden bugun açlık günleri

Gayretin azmin elinden ne kurtulmuş ki 5 kilo nedir ki verirsin sabret ve devam et elbette gider
inş aksam eşime yemek yemicem dedim ona patates kızarttım .ama yemedim bir tane tadına baktım .niye diyo diyetteyim bu kaçıncı diyet diyo gel yee yee diyo hiç destek olmuyor ki :KK12:

Herseyden yee ama asiriya kacma ve ekmek tuketmessen verirain yaa pes etme sakin birakinca tekrar tekra baslamak zor ve yorucu oluyor hergun ne kadar gayret ettiysen o kadar iyi
ekmek aslında halk ekmeğin sandviç boyutu var tam buğday ve çavdarlı bayağıda tok tutuyo onu ne zaman yesem acıkmıyorum kolay kolay oglen 2 ye kdr götürür beni.bugun almadım ama bugün kahvaltı sade elma idi

Normalde gece bor seyler yemek olmaz vede meyveyi nasil gece yeki metobolizma calişsin nasik yani neden acaba fazla yuruş uzatmayin demiş ki ne gibi zararli olur acaba zaten ne kadar dikkat edersen et ramazan da verilmiyir yaaa saol canim bu arada ogrendigimiz fikirleri paylaşmamiz çok guzel
Meyve olarak sadece 1tane. Fazla yurumek bilmiyorum doktoru soylemis

KIZLAR GECEDEN İKİ CEVİZİ KIRIP İÇİNDEN NE ÇIKARSA İÇ KABUGU DAHIL SUDA BEKLETİP SABAH İÇİYORUM BARDAGIN AGZINI ÇAY TABAGI İLE KAPATIYORUM TUVALETE ÇOK RAHAT ÇIKIYORUM HER SABAH İÇİYORUM EVDEN ÇIKARKEN İŞE GİDENE KADAR 1 SAAT GEÇİYO OGLENE KALMADAN TUVALETE ÇIKARIYO ARTI KOLESTROLU DÜŞÜRÜYOR.GECEDEN SUDA BEKLETİLMİŞ CEVİZ YAZIN NETE FAYDALARINI OKUYUN

KIZLAR GECEDEN İKİ CEVİZİ KIRIP İÇİNDEN NE ÇIKARSA İÇ KABUGU DAHIL SUDA BEKLETİP SABAH İÇİYORUM BARDAGIN AGZINI ÇAY TABAGI İLE KAPATIYORUM TUVALETE ÇOK RAHAT ÇIKIYORUM HER SABAH İÇİYORUM EVDEN ÇIKARKEN İŞE GİDENE KADAR 1 SAAT GEÇİYO OGLENE KALMADAN TUVALETE ÇIKARIYO ARTI KOLESTROLU DÜŞÜRÜYOR.GECEDEN SUDA BEKLETİLMİŞ CEVİZ YAZIN NETE FAYDALARINI OKUYUN
Bir arkadasimda tavsiye etti. Ayni sizin yazdiklarinizin faydasini girmus.

inş aksam eşime yemek yemicem dedim ona patates kızarttım .ama yemedim bir tane tadına baktım .niye diyo diyetteyim bu kaçıncı diyet diyo gel yee yee diyo hiç destek olmuyor ki :KK12:
Biz oluruz canim bakma sen esine gelk gelk der kiko alincada bu ne hal begenmedim bu fizigine der bakma sen ina takil burda destek all

X