HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bu hafta sonu canim bulusma. Hava gunesli olursa kisa elbise ve dolgu topuk ayakkabi giymeyi dusunuyorum. Spor ve şık bir seyler giyeyim dedim :)

Kolay gelsin canim, bol sanslar. Ben derslere hic girmeyip aylarca gezerdim, vize ve final haftalarinda 2-3 hafta onceden eve kapanirdim :))

Ben de ayni sekilde. Genelde evde takilmaya calisiyorum, iyice asosyal oldum :)) nerdeyse her aksam disari cikan biriyim normalde ama simdi max 2 kez falan cikiyorum, o da genelde kahve icin falan :)
kadın oturmaları tuzak resmen.sırf bulgur ve kek.balon gibi şişiyor insan sonra

Bugun cok yogundum, anca nefes alabildim. Sabah acele ciktim, yolda sutlu kahve ve 3 tane eti form limon lifli yedim. 12 gibi yine yoldayken sutlu kahve ve 2 eti form limon lifli. Oglen iki gibi ofise gittim, 1 haslanmis yumurta ve 3 cherry domates, sutlu kahve. Yarim saat falan once de yine sutlu kahve ve 4 tane eti form limon lifli. Gunum araba surmekle ve adliyede gecti bugun, kotu beslendim o yuzden ama kalori olarak az kalori aldim. Simdi eve geldim, 1 bardak yagsiz sut ictim.
tüm günü etiformla geçirmişsin.doymamışsındır da.

kızlar hadi toparlayalım kendimizi de bayrama hedef koyalım kendimize.
Malesef bayrama hedef koyamiyorum cunki ramazan var ve nasil olur bilemem ama elimden geleni yaparim bayramdan sonra diyim o zaman hedef 62, 63 olmak

Son düzenleme:
Ben bırakmaya çok yakınım kızlar sabah o ekmekten yediğim için dikkat etmedim bugünde keşke hızlı vermeye çalışıp 58 olunca bıraksaydım
Sakin birakabilirim deme bak bugun boyle dersin yarin yine gaza gelip baslarsin ama pes edim deme haa yoksa arkandan senii:sopa:sonra yakalayip:KK4: geri getiririz :KK74::KK48:

X