- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Yavaş boyle yersen dokunur sonraBen de cok aciktim. Kahve yaptim hemen o yuzden :)) 4-5 tane de erik yedim. Yatana kadar erik yicem bu gidisle :))
Hazir mevsimiyken ye ama fazla yersen dokuncak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş boyle yersen dokunur sonraBen de cok aciktim. Kahve yaptim hemen o yuzden :)) 4-5 tane de erik yedim. Yatana kadar erik yicem bu gidisle :))
Durduramiyorum kendimi :)) 20 tane yemis oldum. Yarim kiloya falan denk geliyor, erikler buyuk cunkuYavaş boyle yersen dokunur sonra
Hazir mevsimiyken ye ama fazla yersen dokuncak
Sağol canımGule gule kullan canim yeni oldugu icin alisirsin
iyi iyi başka bişey yeme de:)Ben de cok aciktim. Kahve yaptim hemen o yuzden :)) 4-5 tane de erik yedim. Yatana kadar erik yicem bu gidisle :))
Çok iyi yapmışsınTeyzemden gelirken eve yarim saat yuruduk geldik arabaya binmedim annecimle spor niyetine
kadın oturmaları tuzak resmen.sırf bulgur ve kek.balon gibi şişiyor insan sonraBu hafta sonu canim bulusma. Hava gunesli olursa kisa elbise ve dolgu topuk ayakkabi giymeyi dusunuyorum. Spor ve şık bir seyler giyeyim dedim :)
Kolay gelsin canim, bol sanslar. Ben derslere hic girmeyip aylarca gezerdim, vize ve final haftalarinda 2-3 hafta onceden eve kapanirdim :))
Ben de ayni sekilde. Genelde evde takilmaya calisiyorum, iyice asosyal oldum :)) nerdeyse her aksam disari cikan biriyim normalde ama simdi max 2 kez falan cikiyorum, o da genelde kahve icin falan :)
tüm günü etiformla geçirmişsin.doymamışsındır da.Bugun cok yogundum, anca nefes alabildim. Sabah acele ciktim, yolda sutlu kahve ve 3 tane eti form limon lifli yedim. 12 gibi yine yoldayken sutlu kahve ve 2 eti form limon lifli. Oglen iki gibi ofise gittim, 1 haslanmis yumurta ve 3 cherry domates, sutlu kahve. Yarim saat falan once de yine sutlu kahve ve 4 tane eti form limon lifli. Gunum araba surmekle ve adliyede gecti bugun, kotu beslendim o yuzden ama kalori olarak az kalori aldim. Simdi eve geldim, 1 bardak yagsiz sut ictim.
Doymadim evet. Ama 10 gundur belli bir kilonun altina inemedim. Daha dogrusu kacamak yuzunden aldigimi vermekle ugrastim, o yuzden 10 gun onceki kilomun altina inmek istiyorum artik sinir oldum erikle gecistirdim.tüm günü etiformla geçirmişsin.doymamışsındır da.
Bayrama 4 hafta kalmis ben 5-6 hafta saniyordum o yuzden 4 kg hedef koymustum ama 4 haftada maximum 3 kilo verebilirim. O yuzden benim hedefim 3.kızlar hadi toparlayalım kendimizi de bayrama hedef koyalım kendimize.
benim 2 aslında daha çok verebilirim ama boğazımı tutamıyorumBayrama 4 hafta kalmis ben 5-6 hafta saniyordum o yuzden 4 kg hedef koymustum ama 4 haftada maximum 3 kilo verebilirim. O yuzden benim hedefim 3.
Sizin hedef kac kizlar?
Malesef bayrama hedef koyamiyorum cunki ramazan var ve nasil olur bilemem ama elimden geleni yaparim bayramdan sonra diyim o zaman hedef 62, 63 olmakkızlar hadi toparlayalım kendimizi de bayrama hedef koyalım kendimize.
Ohhhselam,
kahvaltı: yarım ekmekten yağsız tost
ara: 8 10 fıstık 4 dilim hazır kek
öğlen : 15 20 etsiz yaprak sarma, yoğurt
Karbonhidrat ağırlıklı beslenmekten vazgeçemiyorum
Sakin birakabilirim deme bak bugun boyle dersin yarin yine gaza gelip baslarsin ama pes edim deme haa yoksa arkandan seniisonra yakalayip geri getiririzBen bırakmaya çok yakınım kızlar sabah o ekmekten yediğim için dikkat etmedim bugünde keşke hızlı vermeye çalışıp 58 olunca bıraksaydım
Nasıl 4 hafta daha oruca 1 hafta yok mu 5 hafta olması lazım? Ben de 4 diyorumBayrama 4 hafta kalmis ben 5-6 hafta saniyordum o yuzden 4 kg hedef koymustum ama 4 haftada maximum 3 kilo verebilirim. O yuzden benim hedefim 3.
Sizin hedef kac kizlar?