EVET YENİ KATILDIM ÇOK TEŞK EDERİM. HAZİRANA KADAR 4,50 KG VERMEK İSTİYORUM KOCAMDA VEREMEZSİN DİYO SİNİR OLDUM İYİCE EVLENDİM 5,50 KG ALDIM 1,2 VERDİM GERİYE 4,5 VERSEM YETER GİYCEK KIYAFETİMDE KALMADIYeni katildin sanirim, ilk kez goruyorum seni :) hos geldin. Aksam bir sey yemezsen sorun olmaz. Cok acikirsan yogurt yersin
ÖYLE OLCAK AKSAM YEMEM YATARIM HIRS ETTİM EŞİME KARŞI ADAM KİLO ALMIYOR BEN ALIYORUMCanın sağolsun
Bozdun evet ama bu devam etmeyeceğin anlamına gelmiyor kendine motivasyon gibi düşün :)
Cok fazlaligin yokmus, verirsin umarim en kisa zamanda. Ben de bayrama kadar 4 kg falan vermeyi umuyorum.EVET YENİ KATILDIM ÇOK TEŞK EDERİM. HAZİRANA KADAR 4,50 KG VERMEK İSTİYORUM KOCAMDA VEREMEZSİN DİYO SİNİR OLDUM İYİCE EVLENDİM 5,50 KG ALDIM 1,2 VERDİM GERİYE 4,5 VERSEM YETER GİYCEK KIYAFETİMDE KALMADI
İNŞ.VERİRİM ARADA ÇOK ŞEVKİM KIRILIYO YEMEKLERDE ÇOK GÜZEL İNSAN DAYANAMIYO HAFTA İÇİ İŞYERİNDE YİNE SIKIYORUM KENDİMİ HAFTA SONU AL GERİ VERDİĞİMİ O YORUYO BENİCok fazlaligin yokmus, verirsin umarim en kisa zamanda. Ben de bayrama kadar 4 kg falan vermeyi umuyorum.
Beni de geri alma olayi cok yoruyo. 3-4 gun gayet iyi gidiyorum, sonra birkac gun bozuyorum ve aninda 1 ya da 2 kilo arti cikiyorum, kac gun onu vermekle ugrasiyoeum falan. Cok sinir bozucu. Elimizden geldigince bozmamaya calisalim.İNŞ.VERİRİM ARADA ÇOK ŞEVKİM KIRILIYO YEMEKLERDE ÇOK GÜZEL İNSAN DAYANAMIYO HAFTA İÇİ İŞYERİNDE YİNE SIKIYORUM KENDİMİ HAFTA SONU AL GERİ VERDİĞİMİ O YORUYO BENİ
Simdi bi dus alicam, sonra da koca bir kase yesil erik yicem :) butun gun canim erik cekiyordu, 1 kiloya yakin yerim kesinyeme demeyin lutfen
Kahveden dolayi miğdede suya yer kalmiyor :))Ediyorum biraz :)) genelde 750 ml iciyorumbazen 1.5
Kac kalori bariVALA DAYANAMADIM BİR TANE METRO ÇİKOLATA YEDİM AKŞAMA SU İÇERİM ANCA SMOOTHİE YAPMAM HERALDE
Oh hadi iyi bari. sıkı tut artık zaman daraldiSabah tartildim, yeniden 62leri gordum sonunda. Bu sefer cok uzun surdu kacamak sonrasi artidan kurtulmam. Bu ay hic kacamak yapmamak icin elimden geleni yapicam. 1 gunde aldigim 1 kiloyu 5 gunde anca verebildim.
Iyi gidiyosun canim insallah verirsinSabah tartildim, yeniden 62leri gordum sonunda. Bu sefer cok uzun surdu kacamak sonrasi artidan kurtulmam. Bu ay hic kacamak yapmamak icin elimden geleni yapicam. 1 gunde aldigim 1 kiloyu 5 gunde anca verebildim.
Gayretin azmin elinden ne kurtulmuş ki 5 kilo nedir ki verirsin sabret ve devam et elbette giderEVET YENİ KATILDIM ÇOK TEŞK EDERİM. HAZİRANA KADAR 4,50 KG VERMEK İSTİYORUM KOCAMDA VEREMEZSİN DİYO SİNİR OLDUM İYİCE EVLENDİM 5,50 KG ALDIM 1,2 VERDİM GERİYE 4,5 VERSEM YETER GİYCEK KIYAFETİMDE KALMADI
Herseyden yee ama asiriya kacma ve ekmek tuketmessen verirain yaa pes etme sakin birakinca tekrar tekra baslamak zor ve yorucu oluyor hergun ne kadar gayret ettiysen o kadar iyiİNŞ.VERİRİM ARADA ÇOK ŞEVKİM KIRILIYO YEMEKLERDE ÇOK GÜZEL İNSAN DAYANAMIYO HAFTA İÇİ İŞYERİNDE YİNE SIKIYORUM KENDİMİ HAFTA SONU AL GERİ VERDİĞİMİ O YORUYO BENİ
Yeni nokialari hic bilmiyorum canimkakaovanilya telefon alacaktım ya, Huawei diye gittim ala ala Nokia aldım:/ klavyesi çok çirkin ya sağlam telefon ama sevmedim öf
Foto güzel evet. Eskiden windows'du şimdi android oldu. alışırım herhalde kullandıkçaYeni nokialari hic bilmiyorum canimkullandikca alisirsin muhtemelen. Kamerasi nasil foto cektin mi hic? Bir de isletim sistemi android mi? Eskifen farkli bir isletim sistemleri vardi, kullanicilar sosyal medya uygulamalari ve oyunlardan falan memnun degillerdi ama androide gecis yapmislarsa sorun yasamazsin bence.
Ben de cok aciktim. Kahve yaptim hemen o yuzden :)) 4-5 tane de erik yedim. Yatana kadar erik yicem bu gidisle :))Ben çok acıktım ya
Gule gule kullan canim yeni oldugu icin alisirsinFoto güzel evet. Eskiden windows'du şimdi android oldu. alışırım herhalde kullandıkça