HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Yeni katildin sanirim, ilk kez goruyorum seni :) hos geldin. Aksam bir sey yemezsen sorun olmaz. Cok acikirsan yogurt yersin
EVET YENİ KATILDIM ÇOK TEŞK EDERİM. HAZİRANA KADAR 4,50 KG VERMEK İSTİYORUM KOCAMDA VEREMEZSİN DİYO SİNİR OLDUM İYİCE EVLENDİM 5,50 KG ALDIM 1,2 VERDİM GERİYE 4,5 VERSEM YETER GİYCEK KIYAFETİMDE KALMADI

EVET YENİ KATILDIM ÇOK TEŞK EDERİM. HAZİRANA KADAR 4,50 KG VERMEK İSTİYORUM KOCAMDA VEREMEZSİN DİYO SİNİR OLDUM İYİCE EVLENDİM 5,50 KG ALDIM 1,2 VERDİM GERİYE 4,5 VERSEM YETER GİYCEK KIYAFETİMDE KALMADI
Cok fazlaligin yokmus, verirsin umarim en kisa zamanda. Ben de bayrama kadar 4 kg falan vermeyi umuyorum.

Cok fazlaligin yokmus, verirsin umarim en kisa zamanda. Ben de bayrama kadar 4 kg falan vermeyi umuyorum.
İNŞ.VERİRİM ARADA ÇOK ŞEVKİM KIRILIYO YEMEKLERDE ÇOK GÜZEL İNSAN DAYANAMIYO HAFTA İÇİ İŞYERİNDE YİNE SIKIYORUM KENDİMİ HAFTA SONU AL GERİ VERDİĞİMİ O YORUYO BENİ

İNŞ.VERİRİM ARADA ÇOK ŞEVKİM KIRILIYO YEMEKLERDE ÇOK GÜZEL İNSAN DAYANAMIYO HAFTA İÇİ İŞYERİNDE YİNE SIKIYORUM KENDİMİ HAFTA SONU AL GERİ VERDİĞİMİ O YORUYO BENİ
Beni de geri alma olayi cok yoruyo. 3-4 gun gayet iyi gidiyorum, sonra birkac gun bozuyorum ve aninda 1 ya da 2 kilo arti cikiyorum, kac gun onu vermekle ugrasiyoeum falan. Cok sinir bozucu. Elimizden geldigince bozmamaya calisalim.

Sabah tartildim, yeniden 62leri gordum sonunda. Bu sefer cok uzun surdu kacamak sonrasi artidan kurtulmam. Bu ay hic kacamak yapmamak icin elimden geleni yapicam. 1 gunde aldigim 1 kiloyu 5 gunde anca verebildim.
Iyi gidiyosun canim insallah verirsin

Gayretin azmin elinden ne kurtulmuş ki 5 kilo nedir ki verirsin sabret ve devam et elbette gider

Herseyden yee ama asiriya kacma ve ekmek tuketmessen verirain yaa pes etme sakin birakinca tekrar tekra baslamak zor ve yorucu oluyor hergun ne kadar gayret ettiysen o kadar iyi

• Beğen
Reactions: Cac
kakaovanilya kakaovanilya telefon alacaktım ya, Huawei diye gittim ala ala Nokia aldım:/ klavyesi çok çirkin ya sağlam telefon ama sevmedim öf
Yeni nokialari hic bilmiyorum canim :KK43: kullandikca alisirsin muhtemelen. Kamerasi nasil foto cektin mi hic? Bir de isletim sistemi android mi? Eskifen farkli bir isletim sistemleri vardi, kullanicilar sosyal medya uygulamalari ve oyunlardan falan memnun degillerdi ama androide gecis yapmislarsa sorun yasamazsin bence.

Yeni nokialari hic bilmiyorum canim :KK43: kullandikca alisirsin muhtemelen. Kamerasi nasil foto cektin mi hic? Bir de isletim sistemi android mi? Eskifen farkli bir isletim sistemleri vardi, kullanicilar sosyal medya uygulamalari ve oyunlardan falan memnun degillerdi ama androide gecis yapmislarsa sorun yasamazsin bence.
Foto güzel evet. Eskiden windows'du şimdi android oldu. alışırım herhalde kullandıkça

X