- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Akkah kolaylık versin canım.Allahın izniyle atlatırsın bu sınavları da rahat bir nefes alırsın.bende geçtim o yollardanAllah razı olsun
Vize finaller yaklaşıyor :) onlara maalesef ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akkah kolaylık versin canım.Allahın izniyle atlatırsın bu sınavları da rahat bir nefes alırsın.bende geçtim o yollardanAllah razı olsun
İnşallah canım ben şimdi kaçayım yine ara ara gelicem buralara :)Akkah kolaylık versin canım.Allahın izniyle atlatırsın bu sınavları da rahat bir nefes alırsın.bende geçtim o yollardan
ben diyete girince misafirliklerden uzak duruyorum yaa.zorla yediriyorlarAleykum selam canim bende teyzemdeyim misafirlikte
Rabiy yrssir velatu essir eabiy temmim bil hayr die dua et sinava girmeden. Allah yardim etsin canm insallah guzel sekilde gecer sinavinBen de temizlik yaptım sınavım çok yaklaştığı için çalışmam gerekiyor
Dua eder misiniz bana
Evet bu aralar yağmurlar hic durmuyoryaa havalar yağmurlu yürümeye çıkamıyorum.bugün yürüyünce nasıl iyi geldi
Bende bu sekilde kurtuldumben diyete girince misafirliklerden uzak duruyorum yaa.zorla yediriyorlar
kakaovanilya canım senin avukatlar buluşması vardı ne zaman o ? Kıyafetini ayarladın mi:)
Allah razı olsun
ben diyete girince misafirliklerden uzak duruyorum yaa.zorla yediriyorlar
İnşallahhhh ederiimRabiy yrssir velatu essir eabiy temmim bil hayr die dua et sinava girmeden. Allah yardim etsin canm insallah guzel sekilde gecer sinavin
Suyu da ihmal etmiyorsun di mi:)15 tane yesil erik yedim, az tuzlu. Karpuz ve kiraz aldim, tadindan pek umudum yoktu ama cok canim cekmisti :) henuz pek guzel degil ikisi de.
Ediyorum biraz :)) genelde 750 ml iciyorum bazen 1.5Suyu da ihmal etmiyorsun di mi:)
Canım suyun ne kadar içeceğinin en güzel belirtisi idrarınEdiyorum biraz :)) genelde 750 ml iciyorum bazen 1.5
Canın sağolsunVALA DAYANAMADIM BİR TANE METRO ÇİKOLATA YEDİM AKŞAMA SU İÇERİM ANCA SMOOTHİE YAPMAM HERALDE
Renk olarak saglikli. Yedigim seylerden yeterli su aliyorum gibi gorunuyor ama tabii diyet icin artirabilsem iyi olurdu.Canım suyun ne kadar içeceğinin en güzel belirtisi idrarın
Renginin açık sarı olması lazım
Elinden geldiğince iç
Açık sarıDeğilse arttır miktarını
Kilo vermek için de biraz arttırmamız lazım
Yeni katildin sanirim, ilk kez goruyorum seni :) hos geldin. Aksam bir sey yemezsen sorun olmaz. Cok acikirsan yogurt yersinVALA DAYANAMADIM BİR TANE METRO ÇİKOLATA YEDİM AKŞAMA SU İÇERİM ANCA SMOOTHİE YAPMAM HERALDE