Bunlar hep bilindik şeyler:) kaç kiloydu başlangıçta?Arkadasim diyetisyene basladi..
Pilav 3 kasigi gecmeyecek kahvalti haric ekmek yok tabi kahvaltida 1yada2 dilim.
Arada ogunlerde tuzsuz kavrulmamis cerez.kuru kayisi falan.gece yatmadan 1 saat once metabilizmayi hizlandirmak icin 1 tane meyve...yiyormus.yeni basladi 3 haftada 6 kilo 2 kilisu kaslardan gitmis.
Ramazanda ekmeksiz az pilavla ana yemek 1 tabak iftar..yatana kadar bir sey yok..iftardan sonra yarim saat yuruyebilirsen iyi okur demis.normal zamanlarda yuruyusunuzu 40dk fazla yapmayin.aslinda zararli demis.
Ayyy sizlerle paylasayim dedim.ramazanda kilo vermen yavas olacak demissss
Hoş buldum :)Yedigim 10 gr var .yok.sinirda
Bu arada hiz geldin
Canım maalesef en sağlıklısı zeytinyağı:/Hakiki tereyagdan bişey olmaz
Yatmadan önce bir kaç kere meyve yemiştim ertesi gün artı görürüm diye düşünmüştüm ama eksi görmüştümArkadasim diyetisyene basladi..
Pilav 3 kasigi gecmeyecek kahvalti haric ekmek yok tabi kahvaltida 1yada2 dilim.
Arada ogunlerde tuzsuz kavrulmamis cerez.kuru kayisi falan.gece yatmadan 1 saat once metabilizmayi hizlandirmak icin 1 tane meyve...yiyormus.yeni basladi 3 haftada 6 kilo 2 kilisu kaslardan gitmis.
Ramazanda ekmeksiz az pilavla ana yemek 1 tabak iftar..yatana kadar bir sey yok..iftardan sonra yarim saat yuruyebilirsen iyi okur demis.normal zamanlarda yuruyusunuzu 40dk fazla yapmayin.aslinda zararli demis.
Normalde gece bor seyler yemek olmaz vede meyveyi nasil gece yeki metobolizma calişsin nasik yani neden acaba fazla yuruş uzatmayin demiş ki ne gibi zararli olur acaba zaten ne kadar dikkat edersen et ramazan da verilmiyir yaaa saol canim bu arada ogrendigimiz fikirleri paylaşmamiz çok guzelArkadasim diyetisyene basladi..
Ayyy dur bende bir kac gun deniyim bakim nasil oluyor aslinda ben 15 gunluk buraya katilmadan once yatmadan jir saat once 2 kaşik yogurt 1 tk pul biber 1 tk limin suyu karistirip yiyip yatiyodum tqbi o zamqnlar boyke diyette kontrollu degildum bakalim tekrar deniycemYatmadan önce bir kaç kere meyve yemiştim ertesi gün artı görürüm diye düşünmüştüm ama eksi görmüştüm
Burda kızlarla da bu konuyu konuşmuştuk.
Biz saat 18 den sonra birşey yenmeyecek diye düşünüyoruz ama demekki metabolizmanın çalışması için yatmadan hafif birşey yemek lazım
kızlae selam herkeseçarşıda işlerim vardı sabah erkenden gittim.geldim paşayla ilgilendim banyosu yemeği akşam yemeği hazırladım bu vakit oldu.normalde sabahtan buralardayımdır.siz napıyorsunuz?
ederim tabiiBen de temizlik yaptım sınavım çok yaklaştığı için çalışmam gerekiyor
Dua eder misiniz bana
Allah zihin açıklığı versin .Ben de temizlik yaptım sınavım çok yaklaştığı için çalışmam gerekiyor
Dua eder misiniz bana
Allah razı olsunederim tabiine sınavına hazırlanıyorsun?
Allah razı olsunAllah zihin açıklığı versin .
Ben öğle domates çorbası ,
bir dilim şu böreği.
Aleykum selam canim bende teyzemdeyim misafirliktekızlae selam herkeseçarşıda işlerim vardı sabah erkenden gittim.geldim paşayla ilgilendim banyosu yemeği akşam yemeği hazırladım bu vakit oldu.normalde sabahtan buralardayımdır.siz napıyorsunuz?