Sağol kuzum olucak inşallah planım belli kaçamak yapmak gibi bi niyetimde yok inşallah akşama yazarım menüyüGünaydın:)
Ne kadar güzel bir gün olmuş darısı bugüne:)
Günaydin canim bizde seniii seviyoruzz ❤Günaydın kızlarhepinizi seviyorum hepiniz çok tatlı çok samimisiniz ammmmma o kupa benim
Bu arada dün menümü yazmamısın ya a dostlar
Sabah
Klasik h ici kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin 2 taze sivri biber 1 kk kadar peynir
Öglen
1 porsiyon bulgur pilavı
Cacık
Akşam
Bol büyük bi salata yağ koymayı unutmuşum hemde
Yok bir tane top..tadimlik yaniPrefeterol derken kupa dami yoksa kucuk kaselerde cikolatali soslu mu
Ben de buradan bakıyprummmmwww.diyetkolik.com ben kalorilere buradan bakiyorum, internet tarayicina kisayol ekle bu adresi, elinin altinda bulunsun
Yaaa 3 dilim miiiiiMisafire cevizli havuclu tarçınlı kek yaptım
3 dilim yedim
Eveet ben 65.5 ile diyete başladımSelam sen kimsin:)) başka bir topige daha yazıyormuşsun
Güzelmiş buAksam yemegini yazmayi unuttum
2 tavuk izgara
2,3 aci sus biber
1 cay bardaği ayran
Biraz domates
Çok güzel bir menüGünaydın kızlarhepinizi seviyorum hepiniz çok tatlı çok samimisiniz ammmmma o kupa benim
Bu arada dün menümü yazmamısın ya a dostlar
Sabah
Klasik h ici kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin 2 taze sivri biber 1 kk kadar peynir
Öglen
1 porsiyon bulgur pilavı
Cacık
Akşam
Bol büyük bi salata yağ koymayı unutmuşum hemde
Tereyağ olmaışiiKizlar du aksam borulce 3 kasik kadar kuskus pilavi ya su pilavi bir birakabilsem.
Kahvalti 1 haslanmis yumurt..1 dilim ekmek azicik peynir 3 bandirmalik tereyag recel...
Oglen ciger yemege gidicem aksama yine borulce..
Yedigim 10 gr var .yok.sinirdaTereyağ olmaışii
evet benimde canım çekti yedim ama sorma dokundu vallaKız naptın öyle gece gece canım cekti valla
Hakiki tereyagdan bişey olmazTereyağ olmaışii