HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Günaydın kızlar :KK54: hepinizi seviyorum hepiniz çok tatlı çok samimisiniz :KK19::KK68:ammmmma o kupa benim :KK66: :sampiyon:
Bu arada dün menümü yazmamısın ya a dostlar :eek:
Sabah
Klasik h ici kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin 2 taze sivri biber 1 kk kadar peynir

Öglen
1 porsiyon bulgur pilavı
Cacık

Akşam
Bol büyük bi salata yağ koymayı unutmuşum hemde :KK48:
Günaydin canim bizde seniii seviyoruzz ❤

Selam sen kimsin:)) başka bir topige daha yazıyormuşsun
Eveet ben 65.5 ile diyete başladım
63.3 tüm ptsi ama bu hafta nasıl bilmiyorum
Hedefim 52 50
Ama 15 Haziran’a kadar 56 en olmadı 58 ya da ne kadar verebilirsem

Şu sıra çok motivasyona ihtiyacım var o yüzden birkaç yere girip yazıyorum ve eğlenceli oluyor :)

Günaydın kızlar :KK54: hepinizi seviyorum hepiniz çok tatlı çok samimisiniz :KK19::KK68:ammmmma o kupa benim :KK66: :sampiyon:
Bu arada dün menümü yazmamısın ya a dostlar :eek:
Sabah
Klasik h ici kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin 2 taze sivri biber 1 kk kadar peynir

Öglen
1 porsiyon bulgur pilavı
Cacık

Akşam
Bol büyük bi salata yağ koymayı unutmuşum hemde :KK48:
Çok güzel bir menü

Arkadasim diyetisyene basladi..
Pilav 3 kasigi gecmeyecek kahvalti haric ekmek yok tabi kahvaltida 1yada2 dilim.
Arada ogunlerde tuzsuz kavrulmamis cerez.kuru kayisi falan.gece yatmadan 1 saat once metabilizmayi hizlandirmak icin 1 tane meyve...yiyormus.yeni basladi 3 haftada 6 kilo 2 kilisu kaslardan gitmis.

Ramazanda ekmeksiz az pilavla ana yemek 1 tabak iftar..yatana kadar bir sey yok..iftardan sonra yarim saat yuruyebilirsen iyi okur demis.normal zamanlarda yuruyusunuzu 40dk fazla yapmayin.aslinda zararli demis.
Ayyy sizlerle paylasayim dedim.ramazanda kilo vermen yavas olacak demissss

X