- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Iyi geceler canmGözlerim pörtledi tel. ışığından yatıyorum ben iyi geceler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler canmGözlerim pörtledi tel. ışığından yatıyorum ben iyi geceler:)
kızlar bende sizi tanımak isterim.ne kadar zamandır burdasınız kaç kilo verdiniz?bir kaç gündür bakınıyordum buraya enerjiniz samimiyetiniz çok güzel.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.
Birincilige dogru gidiyorsun, cok hafif olmus aksam yemegi kupa benim olmali yarin bir tartilayim 62leri gorduysem gaza gelip birinciligi kapabilirimAksam yemegini yazmayi unuttum
2 tavuk izgara
2,3 aci sus biber
1 cay bardaği ayran
Biraz domates
Offff alicilar fazlalaşti hadi bakalim son 3 gün ama kim kazanirsa kazansin cok mutlu olcam en azindan hizede bir moral olur ve tam gaz devam ederizBirincilige dogru gidiyorsun, cok hafif olmus aksam yemegi kupa benim olmali yarin bir tartilayim 62leri gorduysem gaza gelip birinciligi kapabilirim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Bu ara biraz saldım diyeti regl oldum falan bahane ettim, geri sıkmam lazımDil-i bitab canim nerdesin napiyon yoksun ortalarda iyimisin
Aynen canim. Belki obur hafta hirslaniriz gaza geliriz falan.Offff alicilar fazlalaşti hadi bakalim son 3 gün ama kim kazanirsa kazansin cok mutlu olcam en azindan hizede bir moral olur ve tam gaz devam ederiz
Günaydın:)Günaydın kızlar hepinizi seviyorum hepiniz çok tatlı çok samimisiniz ammmmma o kupa benim
Bu arada dün menümü yazmamısın ya a dostlar
Sabah
Klasik h ici kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin 2 taze sivri biber 1 kk kadar peynir
Öglen
1 porsiyon bulgur pilavı
Cacık
Akşam
Bol büyük bi salata yağ koymayı unutmuşum hemde
Öğlen ve akşam az yersen günü kurtarirsin. Hem daha bugün Çarşamba bismillahBen cuma artı çıkıcam galiba
Sabah eşime kepekli sandviç al dedim normal ekmek sandvic den almış mecbur yedim malum akşama kadar okuldayim
Çok güzel canım afiyet olsunsandviçinde yarısın yedim diğer yarısı saat 4 yicem kahve ve muz ara öğün olcak
Tebrikler canim iyi gidiyosunDisari ciktik arkadaslarla. Onlar dondurma kek profiterol falan yediler, ben sadece sutlu kahve ictim yine canim dondurmali havuc dilim baklava cekti
Bende iyiyim cok şukur canim ama salma kendiniİyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Bu ara biraz saldım diyeti regl oldum falan bahane ettim, geri sıkmam lazım