HEDEF: ** haftada 1 kilo **

kızlar bende sizi tanımak isterim.ne kadar zamandır burdasınız kaç kilo verdiniz?bir kaç gündür bakınıyordum buraya enerjiniz samimiyetiniz çok güzel.inşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.

31 yasindayim, bekarim. Gecen sene 11-12 kilo vermistim, cogunu geri aldim :KK43: bu sefer verip korumak istiyorum artik. Bir an once incecik olalim hep birlikte

Birincilige dogru gidiyorsun, cok hafif olmus aksam yemegi :sampiyon: kupa benim olmali :confused:yarin bir tartilayim 62leri gorduysem gaza gelip birinciligi kapabilirim :KK48::rapci:
Offff alicilar fazlalaşti hadi bakalim son 3 gün ama kim kazanirsa kazansin cok mutlu olcam en azindan hizede bir moral olur ve tam gaz devam ederiz

Günaydın kızlar :KK54: hepinizi seviyorum hepiniz çok tatlı çok samimisiniz :KK19::KK68:ammmmma o kupa benim :KK66: :sampiyon:
Bu arada dün menümü yazmamısın ya a dostlar :eek:
Sabah
Klasik h ici kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin 2 taze sivri biber 1 kk kadar peynir

Öglen
1 porsiyon bulgur pilavı
Cacık

Akşam
Bol büyük bi salata yağ koymayı unutmuşum hemde :KK48:

Günaydın kızlar :KK54: hepinizi seviyorum hepiniz çok tatlı çok samimisiniz :KK19::KK68:ammmmma o kupa benim :KK66: :sampiyon:
Bu arada dün menümü yazmamısın ya a dostlar :eek:
Sabah
Klasik h ici kahvaltım 1 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 5-6 zeytin 2 taze sivri biber 1 kk kadar peynir

Öglen
1 porsiyon bulgur pilavı
Cacık

Akşam
Bol büyük bi salata yağ koymayı unutmuşum hemde :KK48:
Günaydın:)
Ne kadar güzel bir gün olmuş darısı bugüne:)

X